No chcem motorku ale bojim sa to povedat ocinovi ja neviem coho sa bojim ale bojim sa...bud mi povie ze ano alebo nie alebo uvidime..zabit ma nezabije ale proste sa bojim chcel by som poradit ako mu to povedat alebo nejako naznacit pomozte my napiste mi
ved chod za nim, pekne sa ho opytaj ci ti nekupi, ze vies, ze je draha, ale ze keby sa to dalo tak zeci ti ju nemoze kupit na vianoce atd. ...ked ti povie nie, tak sa opytaj preco, ked ti povie ze nema financie tak by si to mal pochopit a aj ked ti prezradi nejaky iny rozumny dovod, preco ti nechce kupit, tak by si to mal nechat tak...nikto nema/nemoze mat vsetko po com tuzi..a mozno ti ju kupi na vianoce a budes este milo prekvapeny..ale ked sa ho neopytas tak ju mat isto nebudes
narovinu mu to povedz, ja som tiez zacal jazdit na motorke hned ako som dovrsil 15rokov. Ako som zlozil skusky na vodicak sme aj s otcom isli kupovat, len mame sa to moc nepacilo...
Ćo?... a prečo by ťa mal zabiť?...a prakticky nemas ani vodicsky a ak je taký prisny tak pochybujem, že ti ju kúpi a budeš jazdiť len tak po dedine bez dokladov..pockaj ked budes mat 15 a spravis si na skuter alebo 16 na 125-to je lepsie,vravim z vlastnej skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A motorka je zbytocne vyhodenie penazi...ale ak chces byt dobrovolny darca organov,tak ok... slachetny ciel.
od 15r. --> 50ccm do 45km/H
od 16r. --> 125ccm do 11kw
od 18r. --> ??ccm do 25kw
od 21r. --> neobmedzene
ja som mal ako 15 rocny ¨aprilia rs 50¨ a to neni ziadna babeta hh
A @13 ka je total zabijak