mam strasny stres nikdy som nemala chalana atak som si chcela uzit troska tak som si pridala jedneho chalana v bare kt. Poznam azacal mi pisat napisal ci ideme spolu na izbu akouz ktomu malo blizko no som to stopla bojim sa ze sato dozvie otec a ma zabije
A akú chceš radu, alebo...? Nechápem pidstatu tohoto fóra ale tak ak máš naozaj 17 (čo podľa obsahu pochybujem), tak počkaj ešte rok a môžeš užívať, koľko ti srdce ráči
takze mas 17, byvas s ocom, nemas frajera, dopisovala si si s neznamym chalanom, zacal ta vyzliekat, no ty si sa zlakla a poslala ho domov, a teraz si myslis, ze budu susedia zalovat ocovi, ze si bola doma sama a k nicomu nedoslo? A ty mas zakaz sexu u vas doma? Tolko otazok sa mi vynara, lebo absolutne nechapem preco sa bojis, ked si nepovedala ako a preco sa ma tvoj otec na teba nasrat, ze si priviedla domov chalana? Spalil vam zaclony, vypil mu z chladnicky pivo? Normalne nebudem spat kvoli tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov