Zem je priťahovaná slnkom rovnako ako mesiac našou Zemou takže to by sa fakt nemalo ako stať jedine kebyže niečo dráhu narušilo to by nás mohlo posunúť bližšie alebo ďalej
@arwen666 este aby som ta doplnila, tak Zem je pritahovana Slnkom rovnako ako Slnko Zemou a Mesiac Zemou rovnako ako Zem Mesiacom. Bez vonkajsieho velmi vyrazneho zasahu v ziadnom pripade nehrozi, aby Zem opustila Slnecnu sustavu.. Dokonca ani ked sa nasa Galaxia zrazi s Galaxiou v Andromede, tak ani vtedy by sa Zem nemala odtrhnut od svojej materskej hviezdy. To nas skor spali Slnko, ako dojde do svojich zaverecnych stadii
bojuje sa proti tomu tak, ze nechodis v noci povonku, aby ta nahodou neuniesol orol. totiz cim viac ludi unesu orly, tym lahsia bude zem a tym lahsie opusti drahu.
no drbne ma, na take niečo som myslel na obed aj ja, že čo by sa stalo, keby naša Zem stratila zemskú príťažlivosť a začali by sme stúpať do vesmíru.......filip
ale prečo by mala Zem z ničoho nič opustiť obežnú dráhu? Dobre spravíš ak nebudeš pozerať dokumenty o vesmire . Dobre radím. Vieš ja som si zase myslela, že planétu Zem pohltí čierná diera. A dlhú dobu som sa nepozerala dokumenty o vesmíre a nemyslela som na to a bolo mi dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
:/
(ano, pustite k slovu astronoma... )
aj keby bolo urcene, že za dva dni vsetci pomreme.. co ti pomoze ak sa s tym budes zatazovat?
asi nemas co ine riesit sa mi zda.
ale vážne, má?