moj priatel bude mat v januari 23 a stale sa strasne boji injekcii, je schopny aj omdliet... uplne salie, chudak, dnes si uzil a zajtra ide na operaciu...no apson bude vediet, ako bolo mne asi pred rokom...
inak, ze obstreky su riadna bolest, co sa injekcii tyka... to by som nechcela
Ja sa ani tak nebojím, len akonáhle mi berú krv, je zle. Hlava sa mi točí, na vrackanie mi je Ale raz mi sestrička tu ihlu vrazila dosť surovo do ruky som mal asi 11rokov som mal chuť jej to vrátiť.
joj, nie, ako maličká hej, ale vôbec, zvykla som si, mňa skôr nasrlao, keď som sa po operačke zobudila a zistila som, že mi napichli pravú ruku, môj hlavný nástroj na písanie, a chcela som tam písať a nemohla som! mala som takú modrinu a opuch, že ešte po mesiaci som tam mala bodku
ak mi nevŕtajú zub, čo neznesiem absolútne tak mi do istej miery nevadí skoro žiadna bolesť, čiže injekcie vôbec nie. a som si zvykol po toľkých kokoninách čo do mňa napichávajú
ja s tým nemám problém, to sa ma vždy sestrička pýtala či neomdlievam a ja som jej vždy povedala, že pokiaľ mi ide niečo pichať či brať krv, tak je všetko OK, ale pokiaľ mi ide merať tlak - zle nedobre. Meranie tlaku z duše nenávidím...
s týmto nemám žiaden problém, akurát raz v nemocnici mi napichli kanylu /al. niečo také?/ tam hore na ruku kde sú prstné kostičky - a vtedy mi prišlo zle ale to som bola malinká, no bolo to nechutné
ja s tym nemam problem, naposledy ked som mala pustenu zilu v nemocnici tak som sa este smiala so sestrickou ze berie mi krv a pozerama zrazu sa mi vali kopa krvi po ruke a sestricka len taky usmev ze: hups, trochu som vam pustila zilou haluz mno...alebo moj kamarat vzdy ked ho ockuju alebo mu beu krv tak chyta zachvaty smiechu, je to kapanek divne ale co uz
Nemám s tým problém, ale raz keď som bola chorá mi šla sestrička pichnúť do jedného aj do druhého stehna... a keď mi už blížila striekačka k tomu druhému, tak som zbledla, začalo ma klepať a skoro som hodila šablu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ešte jak malé decko som sa chválil otcovi, keď mi dali injekciu alebo mi brali krv
aj keď ...nerada by som ihlu na punkciu v mojom tele
inak, ze obstreky su riadna bolest, co sa injekcii tyka... to by som nechcela
ale ked som chodila 4 tyzdne na injekcie do zadočku, tak to nebolo bohvie co a este ma aj vzdy jedna strana bolela
s týmto nemám žiaden problém, akurát raz v nemocnici mi napichli kanylu /al. niečo také?/ tam hore na ruku kde sú prstné kostičky - a vtedy mi prišlo zle ale to som bola malinká, no bolo to nechutné