nelietala som neako vela xD
ale zatial sa mi ti pacilo xD
okrem pethodinoveho cakania na letisku, koli pocasiu to bolo fayn xD
juj a este tie stresy z batozinou xD ci vyleze ci nevyleze xD
xixi ale lietanie ako take je fayn x)
ja som letela len raz zatial ale pacilo sa mi to.. a vecer ked sme pristavali tak to bol uplne pekny pohlad ...takze az na jedneho otravneho irskeho idiota ktory ale pochvili nastastie zaspal to bol v celku fajn zazitok..
Heh ja lietam častejšie ako chodím vlakom v poslednej dobe ...
Milujem lietanie, lietadlá, letiská....mňam
A ja zas nemám rada stres či moja batožina neváži viac ako by mala
Spolužiakovi sa stalo, keď sme leteli z Viedne do Madridu, že jeho kufor neskončil v Madride ako mal, ale v Benátkach alebo niekde tam ...
My sme z toho mali dobrú zábavku...on chodil 4 dni v rovnakom oblečení ...
Takže to má aj nevýhody ...
ja som lietala tiež len raz,ale nemalo chyby ja som si tam pre istotu zobrala knihu
ale autobus je lepší...aspoň sa môžem postaviť a prejsť sa bez toho,aby som sa niekoho pýtala
ja milujem tiež lietanie .. ako už niekto spomenul ja mám rád vzlietanie, keď to lietadlo dá ešte na zemi na plný výkon ako rýchlo to ide ...
a radšej mám nočný let smaozrejme bez oblakov úžasná vec pozerať sa na tomnožstvo svetiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale zatial sa mi ti pacilo xD
okrem pethodinoveho cakania na letisku, koli pocasiu to bolo fayn xD
juj a este tie stresy z batozinou xD ci vyleze ci nevyleze xD
xixi ale lietanie ako take je fayn x)
Milujem lietanie, lietadlá, letiská....mňam
A ja zas nemám rada stres či moja batožina neváži viac ako by mala
Spolužiakovi sa stalo, keď sme leteli z Viedne do Madridu, že jeho kufor neskončil v Madride ako mal, ale v Benátkach alebo niekde tam ...
My sme z toho mali dobrú zábavku...on chodil 4 dni v rovnakom oblečení ...
Takže to má aj nevýhody ...
ale autobus je lepší...aspoň sa môžem postaviť a prejsť sa bez toho,aby som sa niekoho pýtala
a radšej mám nočný let smaozrejme bez oblakov úžasná vec pozerať sa na tomnožstvo svetiel
+
neuveritelny vyhlad
relativne pohodlie
rychly presun
-
sanca havarie (a vsetko s tym spojene)
zalahnute bubienky (aj ked je to sranda celkom )
let vas neuspava tak dobre ako nadhadzovanie autobusu
A lietanie mám rád