Takmer nikto nad nou nerozmysla, neriesi ju a boji sa jej. A predsa je to to jedine co je v nasom zivote stopercentne iste. Nebojite sa jej ? a vobec ci nebude nieco po nej ?
Hmm..že tAKMER NIKTO NAD NOU NEROZMÝSLA!!Mxslím že o nej práveže rozmýšľa veľa ľudí.Nemusí to byť vo forach alebo blogoch,ale v tých "predspánkových úvahách".
Napríklad ja som dneska rozmýšľala ako by sa moji spolužiaci tvárili keby im triedna oznámila že sa mi vrátila leukémia a zomrela som.
Ok,nemala by som si to takto "privolávať" ale jednoducho mi to iba tak preblesko ako myšlienka.
A bojím sa dosť-Hlavne preto že ma jednoducho serie,čo bude po "tom".Ale dúfam že mám na ňu ešte veľa času.
Smrti ako takej sa nebojím.. bojím sa len že umriem veľmi bolestivou smrťou a sama, prípadne so strachom čo sa deje a čo bude s blízkymi (v prípade nejakej katastrofy alebo vojny alebo tak )
Hm...nebojím sa...prečo?Však keď sa to stane, proste budem mŕtva, nebudem tak čo je na tom také strašné? Veď po smrti už nebudem vnímať, čiže nebudem vedieť, čo som stratila...
Bojím sa smrti...bojím sa svojej smrti, ale ešte viac sa bojím smrti mojej rodiny, hlavne mojej mamy. Bojím sa toho dňa, keď príde a bojím sa života po tom.
kto ti povedal,že nad ňou nerozmýšľam...rozmýšľam a dokonca mám aj svoje teórie,ale nejak nebažím to tu rozoberať,lebo každý máme na svet iný pohľad ale aj tak mi to nepríde ako dobrá vec,keď mám život pred sebou
nebojim sa....tak ako @27 ved naco sa toho mam bat?? tak ci tak to raz nastane, a ja s tym uz nic neurobim...tak naco rozmyslat dopredu.... zbytocne sa dakto vystresuje a umre plesaty!!!!!!!!!!!!
smrti samej o sebe sa nebojím, skôr toho, že ma zastihne nepripravenú... Bojím sa skôr života - že si ho neužijem naplno a bojím sa bolesti ako sprievodného javu zomierania, nie zomierania ako takého
vobec nie, vlastne ja uz som raz zomrel ale ozivili ma, a ziadny tunel som nevidel ani nijake podobne hovadiny, bolo to divne...uz by som to nechcel zazit, potom radsej uz zomret a neozivit sa,...
Keby že dosiahnem, to čo chcem (lásku a šťastie), tak dokážem bez problémov umrieť. Viem to, lebo som od toho nebol ďaleko, len sa potom všetko totálne posralo... Ale budem bojovať, kým to nedosiahnem a možno sa teda aj bojím, že by mi to smrť prekazila...
Ani ja sa jej nebojím.. A že "Takmer nikto nad nou nerozmysla" ??? To ti kto povedal? Ja skoro každý deň a s hocikým sa o tom rozprávam mi potvrdí že už rozmýšľal o smrti a tak... hmmm ... no ja sa jej vôbec nebojím...
Ináč minule som rozmýšľal práve nad tým že čo by som urobil keby mi zomrel kamoš ... lebo minule zas začal so samovraždou (pravdaže len rozprávať ), a prišiel som na to že asi by som išiel aj ja ptm..
Nebojim sa, je to prirodzena sucast zivota. Nebojim sa od mojej poslednej otravy sulfanom kedy to bolo velmo huste a mal som na male, vtedy mi doslo ze sa neoplati rozmyslat nad vecami kere nemozem nijak ovplivnit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Áno bojím
Napríklad ja som dneska rozmýšľala ako by sa moji spolužiaci tvárili keby im triedna oznámila že sa mi vrátila leukémia a zomrela som.
Ok,nemala by som si to takto "privolávať" ale jednoducho mi to iba tak preblesko ako myšlienka.
A bojím sa dosť-Hlavne preto že ma jednoducho serie,čo bude po "tom".Ale dúfam že mám na ňu ešte veľa času.
@finrod Tam sa dostaneš aj tak. Príde valkýria a bude
Ináč minule som rozmýšľal práve nad tým že čo by som urobil keby mi zomrel kamoš ... lebo minule zas začal so samovraždou (pravdaže len rozprávať ), a prišiel som na to že asi by som išiel aj ja ptm..