Ono samozrejme keby nám po odoslaní tohoto komentu vypukla na dvore nukleárna vojna/zamával by mi nožom ujo z Vreskotu/rútil sa na mňa kamión, tak mi to zďaleka nie je u piči.
@krampus ved staci vam jedna taka udalost a si uvedomite ze nechccete zomriet ani jeden a ze sasmrti bojite strasne..kazdy clovek sa najviac boji smrti...
@romanzkrajinyx a odkial vies, ze som taku situaciu uz nezazil? to, o com tocis ty, sa vola pud sebazachovy a ten nedokaze prekonat nikto (bohuzial), pokial je zdravy.
Odporúčam knihu "život po živote" od Moodyho. Ja sa už po nej vôbec nebojím smrti dokonca počas čítania som sa na ňu tešila, ale to bolo len chvíľkové.Nechcem ešte umrieť a teším sa zo života, ale keď už budem stará a bude to prichádzať, nebudem mať strach
Obcas mi to pride ako fajn vychodisko, ale zistim, ze sa ovela viac bojim toho casu medzi mojim terajsim vekom a smrtou, proste ze sa bojim tej neistoty a zahmlenosti buducnosti.Znervoznuje ma, ze sa po smrti znovu narodim, sice si nebudem pamatat tento zivot, ale predstava ze by som mala toto absolvovat este niekolkokrat az kym nvm co...
To je len hlboka analyza a trapi ma to len ked nad tym hlboko rozmyslam, inac niesom clovek so suicidalnymi sklonmi a depresiou, ale zivot mi pride taky aky som ho opisala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..kvak..
@kokosovyorech
@frez
@krampus ved staci vam jedna taka udalost a si uvedomite ze nechccete zomriet ani jeden a ze sasmrti bojite strasne..kazdy clovek sa najviac boji smrti...
či sa toho boja..alebo nie..tak ma to zaujimalo
To je len hlboka analyza a trapi ma to len ked nad tym hlboko rozmyslam, inac niesom clovek so suicidalnymi sklonmi a depresiou, ale zivot mi pride taky aky som ho opisala
neoklameš mňa ani seba... každý sa bojí toho, čo nepozná
ale ak taká na starobu že už iba čakáš na posteli a okolo sú ludia kt mám rád tak nebojím