teda nie tak..ae no.. rozmyšlate niekedy nad tym že hocikedy možete zomrieť,? že už tu zajtra nemusite byť..?že sa može hocičo stať... hocikedy,, ja nvm ae ja nad tym v poslednej dobre stale premyšlam, a strašne sa bojim.. proste mam uplne stavy, ked som
bojim sa smrti..nechcem byt zahrabana pod zem ani nic ine aby sa stalo z mojim telom..ja aj ked idem večer spať idem skontrolovať ci su zamky zamknute vsetky tri,ci su okna zavrete a tak..aby nas nikto nevykradol a podobne..no a ked budem uz stara tak mozno sa uz tak báť nebudem a budem pripravena zomrieť,..ale teraz este nechcem
V prvom rade si uvedomte aká je pravdepodobnosť že sa to stane vám.Zoberte si koľko takých vrážd sa stane.Koľko ich je alebo bolo vo vašom kraji,okrese,najbližšom najľudnatejšom meste,dedine.Myslím že to číslo je priveľmi malé na to aby ste sa znepokojovali.
aa podla mna sa stym netreba zaoberat .... stane sa to co sa ma stat mi to mu neako nezabranime iba si zbytocne hlavy budeme nad tym maaalat hodte to vsetko za hlavu ( ja viem ze je to tazke) ale co uz
ja som bojim co bude po smrti a mam strach aj zo staroby uh, ale inak sa smrti nebojim ako tak, ze by som sa bala, ze co ked ma niekto prepadne alebo tak aspon zatial teda nie
smrti ako takej ee..ae ja sa bojim skor neistoty z toho co bude po nej ..budeme sa dakde vznasat jak baloniky vo vzduchu abo sa prevtelim do dajakeho psa?..ci len skapem a konec..moj uzasny zmysluplny zivot skonci raz a navzdy ..a zo staroby ani strach nemam..cital som ze kozorozci su welmi ciperni aj v dochodkovom veku a vzdy maju chut na sex cize sa na starobu relativne tesim ..
Keď som bol mladší, tak som nad tým tiež rozmýšľal. Teraz nie, veď si predstav, že by si žila večne ... nudaaa. A vieš smrťou to možno nekončí, ale len začína a nenarážam na žiadne náboženstvo... Možno len učenie Budhovo, vyskúšaj si niečo takéto prečítať a možno budeš mať pokoj v duši
@24 utopenie môže byť nepríjemné, ale čo som počula, tak ľudia, ktorí zhoria tak sa ešte predtým zadusia dymom, čiže plamene necítia, ale ktovie. v každom prípade to nechcem zažiť
@29 uhorenie je vraj najviac bolestive (neviem ako to zistili, ten kto zhorel im to povedal?) a na tom ked sa topis je strasne to, ze si pri vedomi a nevies co robit, bojujes, ale stracas vzduch a nemozes sa nadychnut
mnooo thaq ja sa smrti nebojim...neviem preco..ale z casti sa nanu tesim...aj ked chcela by som wedet..ake to je byt mrtvy..ci na mna kazdy zabudne..a ptm znova ozit.. ano divne ano wem..ale pravdiva odpoved je ze sa smrti nebojim
Jedine čím si môžeme na tomto svete byť istí, že všetci raz zomrieme. Otázka nie je či zomrieme, ale kedy to bude? A čo bude potom?
Smrti ako takej sa netreba báť, ale báť sa treba čo bude po smrti. Budem spasení? Kde budem večne žiť? V nebi alebo v pekle?
nejak sa nad tým nezamýšlam veď tento život som dostal nato,aby som ho žil a nie pomýšľal na smrť hoci stále čakám kedy príde lebo ako moja mama vraví:stačí moment a už tu niesi"ale ja si z toho ťažkú hlavu nerobím
smrti ako takej nie, lebo aj tak raz umrieme kazdy jeden.ja sa len bojim, resp. dufam ze uz nezazijem situaciu ze budem v takom stave ze sa nebudem vediet o seba postarat sama, ze budem k zakladnym veciam, ci uz hygiena atd potrebovat pomoc druheho...to je strasny pocit a bojim sa len toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale bojím sa staroby.
hah...aleee neviem...asi sa bojim smrti...asi ano...:/
Ale vlastnej smrti nie ak nebude bolestna a bude rýchla, skor sa bojim o pribuzdnich
A neverím v posmrtný život.
mala by som prestat pozerat csi
Smrti ako takej sa netreba báť, ale báť sa treba čo bude po smrti. Budem spasení? Kde budem večne žiť? V nebi alebo v pekle?