myslim ze smrt, je len prexod do inej dimenzie. ale verim aj v prevtelovanie, myslim ako ze zas sa znova narodime ..hm..to je uz tema "spomienki na minuli zivot "
ja som katolik, verim v posmrtny zivot a smrti sa teda nebojim, hoci urcity respekt mam ale skor mozno z bolesti alebo podobnych veci, ktore ju mozu sprevadzat...zalezi od druhu smrti. kazdopadne, vazim si svoj zivot, ale som ready zomret, keby tak
Báť sa smrti? To je kravina aj tak umrieme všetci a navyše je tu ta možnosť z posmrtným životom Dajak bolo dajak bude potom sa to dajak porieši a či verím na posmrtný život? Áno a či bude? no keď bude tak super a keď nebude tak mi to bude môcť byť jedno
PS: Najhoršie je zabudnúť kvôli strachu zo smrti žiť
PPS: Netrápte sa zo svojím životom aj tak ho nikto z nás neprežije
PPPS: Život je smrteľná choroba ktorá sa na 100% končí smrťou
Pevne verím, že žiaden posmrtný život nie je. Bolo by to voči Smrti/ťovi nefér - vziať im ich moc obrať nás o všetko, nemyslíte?
Mojou filozofiou je RECYKLÁCIA. Takže, keď sa zo mňa stane umrlec to, čo tvorilo moje vedomie, dušu a tomu podobné veci sa rozsype a opäť stane súčasťou niečoho iného. Jedno, či to bude strom, iná duša, alebo vtáčie hovno.
Smrti sa, myslím, nebojím, ale som si 100% istá, že otrčiť kopytá ešte nechcem, aj keď si môžem myslieť niečo iné.
Aj tak je však zbytočné nad tým uvažovať, lebo na fakte, že umrieme, nič nezmeníme. Treba to nechať tak a venovať sa radšej životu, to má väčší zmysel.
rozhodne bojim nikdy nevies co ta dalej caka ci nejaky zivot este bude a ci to proste nie je uplny koniec...zivot je kraasny treba si ho uzivat...a smrti sa bat aspon trosku
nebojím sa. ale neriešte radšej takéto veci, ide to strašne na mozog. fakt. poznám dosť ľudí, ktorí sa zcvokli, keď začali riešiť smrť a posmrtný život a podobné veci. veď istý čas aj mne z toho šibalo. radšej si užívajte, že ste nažive. veď život je tak krásny
som sice katolicka ,ale velmi sa bojim smrti ,bojim sa toho ,ako to v tu poslednu hodinku bude ,a co je potom.......toho asi najviac (a da sa povedat ,ze na smrt myslim dost casto ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
PS: Najhoršie je zabudnúť kvôli strachu zo smrti žiť
PPS: Netrápte sa zo svojím životom aj tak ho nikto z nás neprežije
PPPS: Život je smrteľná choroba ktorá sa na 100% končí smrťou
Mojou filozofiou je RECYKLÁCIA. Takže, keď sa zo mňa stane umrlec to, čo tvorilo moje vedomie, dušu a tomu podobné veci sa rozsype a opäť stane súčasťou niečoho iného. Jedno, či to bude strom, iná duša, alebo vtáčie hovno.
Smrti sa, myslím, nebojím, ale som si 100% istá, že otrčiť kopytá ešte nechcem, aj keď si môžem myslieť niečo iné.
Aj tak je však zbytočné nad tým uvažovať, lebo na fakte, že umrieme, nič nezmeníme. Treba to nechať tak a venovať sa radšej životu, to má väčší zmysel.
podla mna hej ...po smrti by kam isla dusa ...musi mat nejake miesto ked opusti telo
verím v posmrtný život,verím v budúci život aj v to,že naše zlé aj dobré skutky sa prenesú do nášho budúceho života.
v tomto smere sa úplne stotožňujem s názormi hinduizmu...