som bol dneska u zubarky tak ma napadla tato anketa ... dneska ked som k nej isiel , som sa cudoval ze som sa nebal , vedel som ze ma to bude dost boliet ale sral som nato , bolest prejde ...
Keď som mala asi 7 .. môj ex zubár-mamin kamarát..predtým som ho už pár krát "navštívila",a raz som prišla..on s mamou do mňa 20 minút kecali že nech otvorím ústa...a ja furt nie a nie...nakoniec mi povedal,že nech sa vrátim do čakárne,a keď si to rozmyslím tak že pôjdem.. zas do mňa mama hučala 20 minut .. nakoniec som išla,a vôbec to nebolelo taká šťastná som bola..
ked som mala asi 8 rokov,sla som k zubarovi a isiel mi velkymi kliestami trhat zub,ja som sa bala a revala a kopala hore dole,a on sa priblizil ku mne a ja som ho kopla o kodlena(alebo vyssie,neviem presne jemu vystrelila ruka a svacol ma do brady a moj zub mal na dlani
nie, keĎže mi nemusel zatiaĽ nič robiť takého bolestivého so zubami takže nemam zatiaĽ spôsobenú žiadnu traumu zo zubára= žiaden strach sadnúť do jeho kresla wuala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
strasssneee raz som utiekol z cakarne ked som uz bol na rade a som pocul ze ide otvorit dvere
ked musim tak idem..inak tam nechodim na kavicku
ale ten co som k nemu chodil predtym bol hrozny... tam by som viac nesiel