cawte som deviatak a chcel by som sa dostať na nejaký bojovú školu kde ma naučia bojovať strieľať atď... Poznáte nejakú takú školu za vojaka alebo policajta .....
bojovať a strieľať sa neučí v škole ale v živote...a tie tvoje terajšie plány byť vojakom či policajtom sa zmenia, takže skôr sa dobre uč, choď na gymnázium a snaž sa žiť pokorne...
@25marek25 žiadna stredná škola ťa bojovať nenaučí, jediné čo môžeš spraviť je venovať sa čo najviac športu a učiť sa aby si prešiel prijímačkami na VŠ .
@25marek25 tak pre teba mám zlú správu. K policajtom sa nedostaneš určite, lebo tam potrebuješ mať nad určitú hranicu IQ ktorú ti zistia v psychotestoch a ako ťa tu sledujem je to s tebou biedne
Ak chceš bojovať, rohodne kontaktuj Silvestra Staloneho a pridaj sa do Expandables
Dnešná mládež to príliš preháňa hraním hier za PC a potom im to pripadá príliš ľahké . Choď si niečo vyskúšať v praxi ako dlho ťa to udrží .... nájdi si na začiatok napríklad kurzy sebaobrany alebo špecifickejšie ( Ju-Jitsu/ Krav-Maga / Sambo / prípadne aspoň niečo v okolí )
Potom si nájdi strelcký klub , zober otca a choď si vyskúšať streľbu aspoň z malorážky či nato máš trochu vlohy...
a popri tom cvič nech máš dobrú kondíciu , hlavne vytrvalosť a zdravú sebadôveru.
Potom by som uvažoval nad Strednou školou takéhoto zamerania , ak nie , sprav si "normálnu" strednú a popri tom sa pripravuj a možno sa rozhodneš pre vysokú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak chceš bojovať, rohodne kontaktuj Silvestra Staloneho a pridaj sa do Expandables
Potom si nájdi strelcký klub , zober otca a choď si vyskúšať streľbu aspoň z malorážky či nato máš trochu vlohy...
a popri tom cvič nech máš dobrú kondíciu , hlavne vytrvalosť a zdravú sebadôveru.
Potom by som uvažoval nad Strednou školou takéhoto zamerania , ak nie , sprav si "normálnu" strednú a popri tom sa pripravuj a možno sa rozhodneš pre vysokú.