Ako biť sa bijem , ked som v posilke tak sparring... Ale to len tak, nie na tvrdo. Nikdy som sa nebil tak na ulici , ako nedal by som sa , ale asi by som dostal
Fakt radšej mať zbraň na zastrašenie a v krajnej situácií ju použiť aj to s rozumom aby človek kvôli nejakému kktkovi nešiel sedieť. Ja mám vždy pri sebe teleskopický obušok a v aute loveckú dýku lebo človek nikdy nevie a ak by došlo k tomu, že by mal niekto ublížiť mne, mojej rodine, blízkym či bezbranným nevinným cudzím tak nemal by som problém použiť. Ale všetko záleží od situácie a okolností. Niekedy je dobré nehasiť čo ťa nepáli ale zas inokedy sa treba miešať aj do iných vecí.
@10 tak ako ja si chcem v 20 zrobiť zbrojný preukaz ... ale chcem chodiť aj na KRAV MAGA , lebo v MMA je to chlap na chlapa , ale na ulici môže na teba vytasiť nôž , obušok , zbraň :/
@gitarista445 a este k tomu aikidu, ano potrebujes ho dlho cvicit a aj to ti nezaruci ucinnost. Ak ta nelaka boj so zbranou (co by mal ked to chces na sebaobranu) tak skus ju jitsu to je tiez fajn.
tak , ako ja chcem sa vedieť obrániť ... lemra niesom , niečo by som zvládol ... ale ak by ma chytil skúsený fighter , tak by to nedopadlo dobre
Ako , mne sa pačia full kontakt bojové športy typu Box , Thaibox, MMA ... ale veľmi sa mi páči KRAV MAGA , a chcel by som ju trenovať ... ale je málo klubov , kde sa trenuje KRAV MAGA :/
Každý tréner bojového umenia ti povie, že ak na teba súper vytiahne nôž je najlepšie utekať lebo je to strašne risky sa voči takému súperovi brániť ak nie si fakt dobrý v danom bojovom umení...
@gitarista445 a preto ti vravim, ze ak sa da a mas to v okoli zapis sa na FCS kali, lebo tam sa ucis ako bojovat s palicou a nozom...
Ja nechapem co teraz vlastne hladas, fnukas tu ze chces krav maga ale ked to nemas v meste musis najst zjavne nieco ine, my ti neprinesieme do tvojho bydliska KRAV MAGA klub...
Ak myslíš na také ubránenie sa že ťa proste na diskoteke dajaky čurak vytiahne von tak na to ti stačí aj box.
Plus ak budeš veľa trenovať box a dostaneš poriadne pecky na nos a do hlavy ta potom ťa kde jaký pripitý šašo len tak nezloží a ak by si bol dobrý tak ho udrieš skôr než on dvihne ruku
Samozrejme na to musíš mať aj odhodlanosť nie že prideš na 3 tréningy a budeš čakať že ťa tam naučia hneď vyhrávať xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Systema by mu bodla.
Ako , mne sa pačia full kontakt bojové športy typu Box , Thaibox, MMA ... ale veľmi sa mi páči KRAV MAGA , a chcel by som ju trenovať ... ale je málo klubov , kde sa trenuje KRAV MAGA :/
Ja nechapem co teraz vlastne hladas, fnukas tu ze chces krav maga ale ked to nemas v meste musis najst zjavne nieco ine, my ti neprinesieme do tvojho bydliska KRAV MAGA klub...
Plus ak budeš veľa trenovať box a dostaneš poriadne pecky na nos a do hlavy ta potom ťa kde jaký pripitý šašo len tak nezloží a ak by si bol dobrý tak ho udrieš skôr než on dvihne ruku
Samozrejme na to musíš mať aj odhodlanosť nie že prideš na 3 tréningy a budeš čakať že ťa tam naučia hneď vyhrávať xDD