Tak tuto temu seom založil preto aby sme sa dozvedeli o niečom novom a aby sme mali prehlad v bojových umeniach...tak sem pište čomu sa venujete alebo čomu by ste sa chceli venovať... Ja osobne sa venujem ruskému bojovému umeniu- Systema kadochnikova
ja som vzdy chcela chodit na capoeiru, cize brazilske bojove umenie, akurat ze najblizsie co viem je v blave a to troska z cesty...ale ani japonsky serm neni odveci
11/// tak ak by si chcel vyskušať systemu tak máš možnost v marci 14-15 marca sa v stropkove uskutoční seminár s Maximcevom... seminár stojí 100 eur ak mas zaujem daj vedieť...ja si chcem pri nom urobiť atestacie lebo už chodim asi roka už toho viem vela
ehm odkedy je Krav Maga a kickbox bojove umenie neviem. ja by som chcel chodit na taekwondo. na karate nie, lebo nieje take tvrde a aj z disciplinou na treningoch to bolo dost onicom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
obsahuje uplne ...