asi nie ale mozes ziskat osobitny styl boja, ktori tiez nie je na skodu vela bitkarov sa nauci takto mlatit..ale potrebujes boxovaci mech alebo nejakeho dobrovolnika ktory sa necha mlatit
teoreticky áno, ale keď príde k boju so skutočným protivníkom ty zrazu zistíš že tvoj úder je prislabý alebo prisilný...môžeš tiež zistiť že kompozícia tvojho útoku (obrany) nebude podľa knižnej predlohy ktorú si trénovala...vieš bojové umenie je najlepšie cvičiť s človekom, pretože len jedna vec dokáže prekvapiť pri boji najviac - reakcia protivníka...
tak ja som chodil na karate kde ma učil šeliaké chvaty na ulici policajt ale potom som musel prestať s tím kvôli zdravotným problémom a mam kamaráta na ktorom si môžem skúšať štýl boja systema takže aj na dobrovolníkový sa to da naučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A este otazka, preco sa chces ucit doma?
A v okolí som nikoho nenašla , čo by mi to poskytol. A cestovať nechcem
Mimochodom, zaklady obrany- kric pomooc, horii, alebo chodievaj po veceroch v skupinkach.