@semhamforas raz som čítal, že to ako Legolas vyberal šípy z tulca bolo počítačovo dorobené, pretože bolo v reáli nemožné tak rýchlo ich vyťahovať a strieľať ako bolo pre film potrebné. ani Legolas nie je taký ako by mal byť
obidve sú vzduchové zbrane kalibru 4,5mm tá prvá je naťahovací pružinový systém a tá druhá je na Co2 bombičky ... + špeciálne diabolky s ostrým hrotom ... plne funkčné minimálne hlučné
@heatrow nie, iba Austráliu. teda lepšie povedané, chceme podporiť Austrálčanov proti ich úhlavnému nepriateľovi. chceme im dať nádej, že ešte nič nie je stratené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@n0win0u ?
môj problém zostáva teda stále otvorený
» sk.wikipedia.org/wiki/M%C3%ADna_...
alebo
obidve sú vzduchové zbrane kalibru 4,5mm tá prvá je naťahovací pružinový systém a tá druhá je na Co2 bombičky ... + špeciálne diabolky s ostrým hrotom ... plne funkčné minimálne hlučné
alebo walther P22
@heatrow ono to bude asi moc nákladné na muníciu, keďže nepriateľovi ktorému budem spolu s priateľmi čeliť bude mať niekoľko miliónovú prevahu
potreboval by som nejaký účinný bojový štýl s chladnými zbraňami
» bojoveumenie.wordpress.com/2011/05/18/escr...