Ako povedal @tikalok , je to kampaň reklamných agentúr
A čo sa týka ekonómov, myslím, že ani oni nevedia, že čo je lepšie, že to, ked budú ľudia šetriť alebo nakupovať normálne, lebo aj ked sú odborníci na ekonomiku, tak nie sú na finančnú krízu a čo je dobré/zlé v tejto dobe sami nevedia.
Reklamy celkom určite platí KRAS (Klub reklamných agentúr Slovenska). Teda, zaplatila balík počiatočných spotov, a projekt bude o najký čas ďalej fungovať ako samorast. Je zameraná na spotrebiteľov ako takých (bez špecifikácie na náš trh) najskôr preto, lebo slovenskí obchodníci doteraz pľuli našim spotrebiteľom do tváre (najkrajší príklad je Slovnaft a 99% poskytovateľov hocičoho v Tatrách).
tieto reklamy plati stat, aby sa ekonomika trochu posilnila, uz davnejsie bolo ohlasene ze koncom angusta sa budu vysielat reklamy, aby ludia viacej kupovali slovenske vyrobky, ale toto je zamerane na vsetok tovar vseobecne
asi si nepozerala správy mesiac do zadu.. keď to tam vysvetľovali.. vysvetľovali tam ako to mysleli s tou reklamou a aj to že tie reklamy sa vysielajú zadarmo..
viem aka ma byt pointa, ale realita je ina a to taka, ze ked si mozem nieco kupit lacnejsie v zahranici, bola by som hlupa, kebyze si to tu kupim predrazene...
len tolko
nech znizia ceny a nemusia bojovat tolko o to, aby sa kupovalo na Slovensku...
fakt nemam tusenie kto robi tie reklamy ale je to dobry napad nech ludia zbytocne nestresuju kvoli krize a nech normalne nakupuju jak toteraz.. nie je nic horsie ako keby seci zacali peniaze schovavat doma pod madrace a do ponoziek a bali sa krizi
uplne odveci reklama. len abi vytiahli ludom peniaze z penazeniek. presne ako srotovne...kopec ludii za zadlzilo, alebo bolo nutenich predat nove auto a teraz nemaju ani stare ktore zosrotovaly , ani nove. ja bi som tym spekulantom na slovensku nedal ani euro, kebize mam. stacilo mi vidiet ako predrazuju. o 20 az 30% je na slovensku predrazene!!! bolo to aj v tv ked neverite. len hlupaci zaplatia za vec o 20-30% viac ako normalne stoji. radsej pojdem nakupovat do madarska. ( nove boty a bundu si idem kupit do cz )
vacsina predavaciek v obchodoch je drzych pracku nam opravili 3 krat a ani raz poriadne nenavidim nanuky a nechapem zmysel nosit modne topanky xD
ale teraz vazne.... ide o to, ze my vsetci tvorime spolocne trh a ak sa nam rozpadne potom nam tie usetrene peniazky budu aj tak na hovno
Na druhu stranu ako si moze clovek dovolit utracat, ked nevie, ci bude mat este zajtra robotu ?
Keby tu niektore veci co sem prisli zo zapadu rupli aspon by tu bol konecne cistejsi vzduch .....
(nezmyselne predrazene znacky oblecenia atd)
Kazdopadne je na individualnom posudeni kazdeho z nas ci tuto kampan zoberie vazne.
Nikdy sa nedajte obalamutit idilkou jednoty je to blbost ! Kazdy z nas tu je sam za seba a ked bude v nudzi tzv. bojovnici proti krize na neho hodia bobek...
Je to skutocne vec nazoru .... co sa mna tyka neutracal som vela predtym a teraz s tym zacinat nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A čo sa týka ekonómov, myslím, že ani oni nevedia, že čo je lepšie, že to, ked budú ľudia šetriť alebo nakupovať normálne, lebo aj ked sú odborníci na ekonomiku, tak nie sú na finančnú krízu a čo je dobré/zlé v tejto dobe sami nevedia.
a ono to malo byt tak že majú nakupovať doma aby peniaze zostávali na slovensku
ja si postavím chatu dakde v lese a budem sa živiť lesnými plodmi a loviť divé svine a môžem osrať celú finančnú krízu
Lea, bojovníčka proti kríze zachránila svojím žetonom budúnosť ľudstva
Rodičia stratia prácu, príjmy sa znížia o 25 000.
Čo ideme robiť? Nakupovááááť, šak som bojovník. A asi aj čarodejník keď z ničoho nakúpim niečo xD
viem aka ma byt pointa, ale realita je ina a to taka, ze ked si mozem nieco kupit lacnejsie v zahranici, bola by som hlupa, kebyze si to tu kupim predrazene...
len tolko
nech znizia ceny a nemusia bojovat tolko o to, aby sa kupovalo na Slovensku...
najlepsia s tym nanukom...ak si ho kupi bude mat nanuk DDD sak logicke ked si ho kupi ze ho bude mat
ale teraz vazne.... ide o to, ze my vsetci tvorime spolocne trh a ak sa nam rozpadne potom nam tie usetrene peniazky budu aj tak na hovno
Na druhu stranu ako si moze clovek dovolit utracat, ked nevie, ci bude mat este zajtra robotu ?
Keby tu niektore veci co sem prisli zo zapadu rupli aspon by tu bol konecne cistejsi vzduch .....
(nezmyselne predrazene znacky oblecenia atd)
Kazdopadne je na individualnom posudeni kazdeho z nas ci tuto kampan zoberie vazne.
Nikdy sa nedajte obalamutit idilkou jednoty je to blbost ! Kazdy z nas tu je sam za seba a ked bude v nudzi tzv. bojovnici proti krize na neho hodia bobek...
Je to skutocne vec nazoru .... co sa mna tyka neutracal som vela predtym a teraz s tym zacinat nebudem.