ale nie.. žartujem.. a tak zas nechcela by som mať iq 220 a škaredá ako noc.. ale zas by som nechcela mať ani iq hojdacieho koníka a byť extra pekná...
takze teoreticky mozem byt oboje .....mudra budem ked si daco do tej svojej sprostej hlavy natlacim a pekna ked pojdem na plastiku ale ja som so sebou celkom spokojna aj v jednom aj v druhom smere cize ani jedno
@alpynus no ale ja pravopis znam ale to je hovadina co si napisal ... lebo nie kazdy ovlada pravopis, no mudrost pravopisom sa neda rovnat, lebo ten kto pravopis vie, nemusi vediet viac alebo som ta zasa nepochopil, ale to vo vecernych hodinach sa stava casto. kedze clovek je uz unaveny
@tunidlo nieco pisat viem nieco neviem chyby clovek predsa robi, no ja ho robim vacsinou v pravopise ale ja sa snazim pisat dobre jednoducho pisem tak, aby ma pochopili iny a nie vzdy sa da vyhoviet kadzemu, vsakze?
..no ako tak nad tym rozmyslam, neviem, ci som sa rozhodla spravne, neviem, ci by bolo moje rozhodnutie spravne aj v pripade, keby som zvolila druhu moznost..je nemozne sa takto rozhodnut, neviem, co by som bola radsej, kedze pri rozhodovani hned zacnem rozmyslat, co by bolo lepsie napriklad aj pre mna, pre ostatnych, pre spolocnost..ak by nadpriemerna mudrost znamenala podpriemerny vyzor, nechcela by som byt taka mudra a naopak..mozne je aj to, ze uz teraz predstavujem jednu z moznosti
@alpynus neboj sa svoj zivot prisposobujem sebe a svojim predstavam .. a to s tym priemernym muzom je veta z nejakeho ceskeho filmu nespomeniem si presne z ktoreho..
krasa je tak relativny pojem, ze keby som si mala vybrat byt radsej pekna, nev iem si predstavit ako by som mohla vyzerat aby to tak pripadalo vsetkym zeje to pekne kazdopadne jasne ze radsej mudra..vonkajsia krasa je to posledne na com zalezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale nie.. žartujem.. a tak zas nechcela by som mať iq 220 a škaredá ako noc.. ale zas by som nechcela mať ani iq hojdacieho koníka a byť extra pekná...
ale aj pekny :/
Znakom múdreho nie je neznalosť pravopisu ; )
Ono, iq testami sa síce pekne oháňa, ale s múdrosťou majú spoločné veľké ihlanové
Znáš ho?
Takže píšeš inak kvôli protestu proti povrchnej, často podľa ničnehovoriacej a zbytočnej písomnej formy textu súdiacej spoločnosti?
No, to je hneď niečo trocha iné ako "ja pravopis znam"
Čiže seba a svoj život neprispôsobuješ sebe a svojim predstavám, ale priemernému chlapovi?
Smutné...
Až neskôr mi doplo, že to mohol byť fór, zmiatlo ma to, že si aj zahlasovala za možnosť "pekná".
Už by som chcel byť len rozumný.
ja viem ze to je samochvala