Nebola som. Lebo nerobím až také veci, ktoré by boli zodpovedné nutnosti ísť a vypovedať. Ale bola som raz odprevadiť kamarátku, ktorá sa pobila na fízlovňu. To sa počíta?
mnoo ja som stará feťáčka hmmky sa vám priznám a na otázky kde pracuje mama "nezamestnaná" a otec pracuje kde? "nepoznám otca" som si to vyžehlila, že sa o tom nedozvedeli doma
hej bola vela krat napriklad pretoze som bola pri tom ked moj frajer zbil jedneho chalana lebo ma obtazova...(potom som aj lutovala ze som mu to povedala) ale ten chalan ma obtazoval ale fakt vazne...ale nakoniec nic nebolo potom len ten chalan mal roztrhnute obocie :p
a ked kamarat daco potiahol v obchode a ja som bola pr toom...atd atd atd dost toho bolo..ale koli sebe som este asi ani raz
bol som vypovedat ked mi ukradli mobil, a ze som policajtom vysvetloval, preco som sa vymocil 5m od policajneho auta v ktorom sedeli za vypoved nepokladam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ked kamarat daco potiahol v obchode a ja som bola pr toom...atd atd atd dost toho bolo..ale koli sebe som este asi ani raz
a potom, že iná výjav
hej bola som, ale nie preto, že by som niečo urobila ja..
@drejka hm.. mna nechcu hoci ja som vzdy na "nespravnom" mieste