z kariet mi predpovedala všetko, čo som chcela počuť, prípadne to na čo som počas veštenia myslela (či sa to splní o tom môžem hovoriť tak o 15 rokov, nie teraz) a z ruky a dátumu narodenia išlo skôr o charakterové črty ako o budúcnoť...
ja si davam vestit mamine alebo starkej z kariet...a doteraz sa vzdy splnilo co vestili...a nielen mne ale aj inym ludom...takze vestenie z kariet uznavam ak ich ma v ruke niekto kto s nimi vie narabat
To nejaká veštica si ma stopla na námestí v Topoľčanoch a bez toho, aby za to niečo chcela, mi povedala, že podvádzam svojho partnera a vysoká škola, na ktorú chodím, mi bude v živote ešte veľmi osožná.
Skoro sa jej to vyplnilo. Zmýlila sa len v mojej vernosti a v tom, že chodím na strednú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nie nebola a ani náhodou sa nechystám.
neverím takým hlúpostiam.
ale inak
To nejaká veštica si ma stopla na námestí v Topoľčanoch a bez toho, aby za to niečo chcela, mi povedala, že podvádzam svojho partnera a vysoká škola, na ktorú chodím, mi bude v živote ešte veľmi osožná.
Skoro sa jej to vyplnilo. Zmýlila sa len v mojej vernosti a v tom, že chodím na strednú