Ako bola ta relacia Kakao kedysi, tak boli u nas na ZUŠ robiť reportáž a dávali aj mne otázky, ale našťastie to vystrihli. Bola som desne nervózna, teda skôr na smrť vydesena z toho.
A potom uz iba v publiku v Smiechotach a ešte v nejakej detskej relacii.
Do americkej televízie s mojou lámavou angličtinou som hovoril o nejakej charitatívnej veci, do ktorej som bol zapojený a ledva vlastne vedel čo sme tam robili
@hetfield a ake si mal inac dojmy a pocity? lebo ked to pozeram z pohodlia svojej obyvacky, tak si hovorim, ze niektore otazky su jednoduche ako facka a ze by som si tam mozno az taku hanbu nespravila, ale viem si predstavit, ze v tom momente na kamere by som zazila dost velke okno
mal si to podobne, ci si ziaden stres nepocitoval?
@papver neviem či to bolo z nervozity alebo tých reflektorov ale mal som potom na chrbte mokrý flak 0_0 dost vela záleží od toho súpera že aké má vedomosti,ja som urobil chybu v tom že som pri oslednej otázke málo stavil,keby som dal tých 350 tak by som vyhral len v tej rýchlosti ma to nenapadlo
bola som v ruskej regionalnej televizii vramci reportaze sprav o tom ako otvorili novy intrak a bolo tam okrem rusov aj zopar cudzincov.mam aj fotku z clanku o tom je to hrozne vtipne
ptm som bola este tiez v reportazi markizy o mažoretskej akcii,tak so mnou robili rozhovor ako s hl.mazoretkou z nasej dediny
Jop raz nepriamo vyhral som súťaž tak ma vyhlasili ako decko a potom v seriali kuchyna ako komparz som myslim v dvoch dieloch prvej serie a v jednom diely druhej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A potom uz iba v publiku v Smiechotach a ešte v nejakej detskej relacii.
mal si to podobne, ci si ziaden stres nepocitoval?
ptm som bola este tiez v reportazi markizy o mažoretskej akcii,tak so mnou robili rozhovor ako s hl.mazoretkou z nasej dediny
a par x v publiku roznych tv show