myslim, ze nemusime zit ako v stredoveku.. zavret ich na psychiatriu podla mna staci... ale na taku, odkial sa nedostanes tym, ze povies, ze uz si zdravy, a ta to preslo...
@Lachance za aky trest? moze niekto za to ze sa narodil ako pedofil? to nieje sranda hlavne pre tych co sa snazia udrziavat svoje pudy a neznasilnovat male dievcatka
@Broken keď nejaký úchyl to už nevydrží a niečo urobí či už malému chlapcovi alebo dievčaťu ..neľutovala by som ich.. hneď by som im pomohla sa zbaviť ich problému...
...s pobavenim mozeme sledovat ako ludia ktori obhajuju homosexualov by teraz vo velkom kastrovali pedofilov, aj ked ide vlastne tiez "len" o sexualnu uchylku ibaze trochu inu..takze ak vy zastancovia homosexualov alebo samotni homosexuali chcete kastrovat, zacnite sebou....kludne sa domna pustte..nezaujima ma to..
Hm to mi pripomenulo jeden film ale neviem si spomenúť na názov. Bolo to o pedofilovi ktorého pustili z väzenia a celé okolie ho nenávidelo a najviac tým trpela jeho matka. A tá mu pred smrťou povedala nech to už nerobí tak si ho odrezal...
@Lachance a vydrzat to je naozaj pevna vola v tomto...ten kto to vydrzi je fakt kral...ale ja by som im za to urcite neodsekol penis aj ked to je hrozne
Rozdiel medzi homosexualom a pedofilom je ten, ze homosexual moze mat vztah zalozeny na vzajomnom respekte, a ucte ku svojmu partnerovi....
Moze to snad pedofil ? To by musel byt na rovnakej mentalnej urovni ako to dieta.
Homosexualita nie je uchylka kurnik sopa !
Je vrcholne dementne hadzat pedofilov a homosexualov do jedneho vreca.
Ked si najdem partnera a budem ho milovat neprestanem ho milovat ci ma 16,18,20,40,60,100 rokov. (kedze partneri starnu spolocne).
Je toho schopny pedofil ? Nie. Takze nedementujte laskavo. Neviem ci sa pedofili rodia taki aki su ale homosexualita je PODSTATNE pre spolocnost prijatelnejsia a neexistuje ziadny dovod preco ju odsudzovat.
Okrem toho nemyslim si ze pedofilia je vrodena.....
Kazdy z nas urcite zazil prve platonicke lasky uz v skolke ci na zakladnej.... mozno prve bozkavanie v stvrtej triede.... Boli sme snad pedofili ? Nie.... Nasa mentalita sa vyvijala spolu s nami a ako sme rastli prichadzali nove obzory menili sa nase nazory, prirotiy a s nimi aj vkus zacali sme si vsimat dalsie formy krasy a zacali sme ich aj viac ocenovat.....
Pedofil je clovek o ktoreho sa tento psychologicky vyvoj zastavil..... A preto to nemoze byt vrodena orientacia.
@Belzeboss okrada ta aj stat ak si si doteraz nevsimol cely svet je zalozeny na jednej velkej zlodejine.... co z nas ale nerobi vrahov. A prosim ta nezacinaj hlavne s tlachami ako rodinna bunka spolocnosti ok ? Je nas 9 miliard na svete pomaly aj keby 2 ubudli Zem by nepotrestovala......
@Hluzar nemohol si byt pedofil ked sam si bol dieta...mimochodom homosexualita nie je premna rovnako vrodena takze tak...v skolke som tiez este o nejakom homosexualovi nepocul..
@Belzeboss No mne sa pacili chalani uz v skolke a dakujem viem ze som nebol pedofil ked som bol sam dieta. Hovorim tu o psychologickom vyvoji ktory ked sa ti nezastavi ver ci never jedneho dna sa ti budu zdat pritazlive aj napuchnute 50tnicky Ale u pedofilov sa zastavil preto nejde o vrodenu sexualnu orientaciu....
Homosexualom som sa narodil. Viem to lebo som to sam zazil nebol cas aby ma ovplivnili vonkajsie efekty...... z toho logicky usudzujem ze je vrodena.
@Hluzar to je zaujimave ze mne a vsetkym ludom ktorych poznam sa v skolke dievcata videli zle a protivne a neviem co...nato zas nepotrebujes nejak vela casu lebo dieta je citlivejsie na podnety ako ked dospejes..
@Belzeboss prosim ta.... myslis si ze ja som sa s tym ze sa mi v druhej triede pacil spoluziak chvalil ? Myslis ze som sa netvaril ze som na dievcata ? A to dost dlho. Ze si nieco nepocul znamena to ze to neexistuje ?
Nepocul som o vela veciach a preca viem ze existuju
Si ako clovek stojaci pred domom nazerajuci do okien a podla pohybov spoza poroztvorenych zaluzii dedukujes co sa v tom dome asi deje.
Ale ja v tom dome zijem iste chapes ze mam pravo mat na vec realnejsi pohlad.
Ako sa citis ak ta niekto presviedca, ze o tebe vie viac ako ty sam ? A presne o to sa homofobovia snazia. Snazia sa nam dokazat, ze tomu rozumeju lepsie ako my ktorych sa to priamo tika.
Je to tak tazke si priznat, ze tvoj postoj je zalozeny na vnutornych pocitoch a nie na faktoch ? Ako by mohol ked nemas ani paru o com to byt teply vlastne cele je.
@Hluzar ja som hovoril o tom, ze v takom veku som ja a moje okolie nedokazal nic citit ani k opacnemu pohlaviu, ty si nezazil take na prvom stupni ZS ze chlapci proti dievcatam? Ja uznavam, ze tvoj pohlad odraza realitu ale len z jednej strany, z tej tvojej. Nadruhej strane je pohlad mna, hnusneho xenofoba ak chces. A niektore veci si nie a nie vtlct do hlavy, prave napriklad, zeby to bolo vrodene. Ty si povies, ze je lebo to tak citis od narodenia a mne je tazko ti to vyvratit lebo nemozem citit to co ty. Na druhej strane premna to je nepredstavitelne, no vo svojom zivote vidim naokolo viacero podnetov, ktore by ludi mohli takto pretvarat bez toho, zeby orientacia bola vrodena.
K @belzeboss a @hluzar inak u nas na zakladnej to bolo vzdy tak ze chlapci robili zle tym dievcatam, ktore sa im pacili A aj chalani navzajom si robievaju zle takze to s tym asi moc spolocne nema...
A ja osobne som sa uz od skolky hraval viac s dievcatami... Ale zase je vec nazoru ci to clovek vezme ako pricinu alebo dosledok homosexuality
@Katalyzator ano, to ano ale v takom pripade nejde o lasku, skor o nieco platonicke..a ze chalani si robievaju zle...to je nieco ine...
@Hluzar nie ja nie, lenze ja som uz dospely clovek s vyrysovanymi povahovymi crtami...podla mna taka zmena sa musi stat niekedy v detstve predtym nez sa clovek zacne zaujimat o druhe pohlavie..vies podla mna dospely clovek ma schopnost vytvorit si vlastny nazor, kym dieta povacsinou prijima co vidi..
@belzeboss ano nieco platonicke lebo v takom veku sa neda hovorit o skutocnej laske... Ale stale ked si hetero tak ta budu platonicky pritahovat len baby, a nie chalani... A s chalanmi je to ine len aby ti to sedelo do pribehu ci ako?
- kazde dieta sa zacne poctivo ucit akonahle ho prvy krat napomenie ucitelka
- kazde dieta by zacalo verit v boha od chvile ked by prvy krat voslo do kostola
- kazde dieta by zacalo jest ruzickovu kapustu hned ako mu mama povie ze je chutna
Ako dieta si nemal vlastnu hlavu ? Vlastne instinkty ? A hovorim snad nieco o laske ?
Deti su citlive a schopne platonicky lubit podstata nas samich je viditelna uz od malicka.
Uz v jaslickach vidis ktore dieta je priebojnejsie, ktore si viac presadi narok sa hrat s hrackami a ktore je citlivejsie, ktore je osobnost vodca a naopak ktore je introvert a placko ...... nasa podstata je zrejma uz od utleho veku.....
Preco by prave sexualna orientacia len dalsia z tolkych veci ktore nas vystihuju mala byt dodana casom ?
Takze vlastne ty tvrdis ze clovek sa automaticky narodi ako heterosexual ?
@Katalyzator nie, nie aby mi to sedelo...mozno su aj take pripady ako ty hovoris, no ze sa chalani natahuju, robia si naschval je akosi normalne..ci vy si s kamaratmi nerobite navzajom zo seba srandu?
@Hluzar mal som vlastnu hlavu aj vlastne instinkty, lenze ta hlava este velmi nerozmyslala...Ano tie veci co v jaslickach vidis su dane povahou, ktora je zas dana do velkej miery genetikou, kym homosexualita nemoze byt dana genetikou..ked mas heterosexualnych rodicov tak podla genetiky by si homosexualom nemal byt, preto by mala byt dodana az casom. No, nic netvrdim kym fakty neexistuju, ale myslim si( aj ked to mam silno zakorenene) ze v podstate sa rodi ako heterosexual ano. Este nieco som chcel dodat, no zabudol som, mozno neskor si spomeniem..
@belzeboss nemozem suhlasit, u nas napriklad aj v skolke boli lasky a rovnako ako mojej kamartky brat (5 rokov) ma tzv. frajerky v skolke, ktorym dava pusy a podobne... takze nie kazdy v skolke bol proti opacnemu pohlaviu
@Belzeboss cize ak by sme povazovali tvoju teoriu za pravdivu dalo by sa povedat, ze clovek sa rodi ako bi a moze sa prehupnut na jednu alebo na druhu stranu. (a z toho sa nevyvlecies povedal som to iste len inymi slovami co ty)
Je to jedine logicke vychodisko z tvojich postojov urcite sa zhodneme ze clovek sa nerodi ako asexual.
V podstate sa clovek rodi ako heterosexual ? kde beries tu istotu ze sa v podstate clovek nerodi ako homosexual a heterosexualom sa stava na zaklade vplivu vonkajsich faktorov ?
Haluz ale ja by som v podstate mohol kludne tvrdit protipredpoklady zalozene na nicom rovnako ako ty len aby som ti protirecil.
Tak si to zhrnme:
Vivinova teoria podla Belzebossa:
1- clovek sa v podstate rodi ako heterosexual no jeho sexualita moze byt bud posilnena alebo odvratena vonkajsimi efektami
Zaujimalo by ma ako ako vonkajsie efekty ovplivnia ci sa mi viac paci zlta farba alebo cierna ?
Ci je moja najoblubenejsia farba moda ?
.... Ci sa mi zdaju byt chalani krajsi ako dievcata ?
2.- Deti maju vlastnu hlavu a vlastne instinkty ktore su tak silne aby dokazali robit spolocenske problemy ale zaroven tak slabe, ze ich mozno ovplivnovat do takej miery, ze ich osobnost uplne pretvorime.
To si mierne odporuje.... ale oboje si napisal.....
No este by ma zaujimalo ked si pisal o tych vonkajsich vplivoch..... menuj ake konkretne vonkajsie vplivi mozu zapricinit ze sa z cloveka stane gay ?
@belzeboss nie o laske to nie je, ale je to uz o nejakej pritazlivosti, okrem toho, rozpravala som s jednou lezbickou, ktora mi rovnako ako @haluzar tvrdila, ze uz v skolke ju pritahovali skor dievcata... ale k veci... ako mozete porovnavat homosexualitu s pedofiliou? komu ublizuje homosexual?... okrem toho, vsetko co sa konci na -filia je dusevna choroba, zakial co homosexualita sa neda povazovat za chorobu... ja som mierne bisexualna, budes ma za to odsudzovat?
@Hluzar nie, clovek sa nerodi ako bi, ale ako hetero. Rovnako ako pedofil sa nerodi ako pedofil ale normalny( co si sam uznal, odvovodnil si to istou porochou psychiky alebo ako to mam nazvat, ukamenujte ma ale homosexualita je tiez nejaka vyvojova chyba, snazil som sa vyhnut takemuto oznaceniu). Pytas sa ma kde beriem istotu, ja sa pytam kde ju beries ty? A prosim ta pis vyvin a vplyv lebo sa neda po tebe citat.
@Sandy114 no veci sa maju tak, ze byt homosexual tak tiez radsej poviem ze ja zato nemozem, ale ze som sa taky uz narodil da to rozum, ze? Netahaj sem nieco take, ze na ake pismenko sa to konci demencia sa konci na cia a je to dusevna choroba aj ambulancia sa konci na cia a nieje. Takze to s priponami je velmi slabe ako argument. Odsudzovat? Rob si co chces cez internet ma tym neovplyvnis. Ak by som ta stretol s nejakou na ulici sa olizovat napriklad tak ta zrejme aj budem odsudzovat ano.
@Belzeboss ale da sa to citat nerozpravaj Akoze diktaty pisem na jednotku ale je pol druhej v noci a ja som si zrovna na internete (kde je prakticky chyba v kazdom jednom slove kedze vela ludi nepouziva diaktriku) na striktny pravopis nikdy nepotrpel...... ale budem sa viac sustredit ak ti to spravi radost
Moja istota pochadza z vlastnych skusenosti + skusenosti vela ludi s ktorymi si pisem, stretavam sa.....
Ale ja sa tej istoty bez hrdosti vzdam akonahle napises JEDINY regulerny argument, ktory by moje tvrdenie vyvracalo.
V zasade mi islo hlavne o to aby si nas nehadzal do jedneho vreca s pedofilmi. Existuje xyz dovodov preto do toho vreca nepatrime a osobne ma uraza predstava, ze som porovnavany s clovekom ktory znasilnuje deti. Lebo o takych ludoch bola tato tema zalozena.
Defakto nemozno ignorovat nasledujuce fakty:
Spolocny menovatel pedofilia existuje. Napisal som ho. Ci je skutocny alebo nie necham na vedcov ale existuje.
Spolocny menovatel homosexuality neexistuje. Ziadny odbornik sa este v historii neodvazil nejaky povedat, za to existuje vela studii , ktore tvrdia ze homosexualita je vrodena. Nemam dovod s nimi nesuhlasit. V praxi sa s tym moj zivot stotoznuje.
To su dovody mojho presvedcenia. Nejde o to ze nemas pravo mat ine. Ide o to ze to svoje nevies a nemas ako podlozit.
Cely cas slusne jednas, bez urazok a nadaviek a za to ta chvalim.
Ale v samej podstate sa od tych ktori len bezmyslienkovite trepu do vetra moc nelisis.....
Lebo cely cas odpovedas len na otazky na ktore sa zmozes odpovedat.
Vytahujes z kontextu jednotlive vety ktore potom vyzneju uplne inak ako boli myslene..
V podstate kohokolvek s horsou koncentraciou a kratkodobou pamatou by si uz davno zmagoril.....
A o tom nie je diskusia. Vyvrat co tvrdim rozumnym argumentom pretoze veda, filozofia a vobec vsetky utvary zalozene na mysleni funguju systemom
pravdu ma ten koho tvrdenie nie je vyvratene
A ja sa necitim ze by si mi nieco vyvratil...... Ziadny gay ktoreho som kedy poznal nepozna pricinu preco je aky je. A to zase len nahrava mojmu nazoru.
@belzeboss ale my sme sa na biologii ucili, ze vsetko co sa konci na filia je choroba... skus najst jedno slovo, co sa konci na filiu a nie je to "vadne" tak ti dam za pravdu
@Hluzar ja uznavam, ze je neskora vecerna hodina, ale ajtak..no bez diakritiky sa pise, pretoze je to rychle..Ty si si velmi dobre vedomy, ze tvoje tvrdenie ja nemozem vyvratit, pretoze nikde neexistuju fakty ktore dokazu 100% preukazat to ci ono. Nie, dokonca ani ty mne nemozes dokazat svoje tvrdenie podlozene vlastnou skusenostou a niekolkymi argumentami. Miesas niektore veci dokopy hoci spolu vela nemaju a to, ze povies ze ta uz v skolke pritahovali chlapci ti jednak nedokazem uverit, jednak nieje dokazom.
Mozno hadzem do jedneho vreca z toho dovodu, pretoze obidve sa vymykaju norme( ano, argumenty ze co je norma a kto ju urcuje uz som pocul). Pedofilia je premna ovela zvratenejsia, horsia ale v podstate je to premna stale sexualna deviacia, preto ma hneva nazor ze kastrovat pedofilov, cim som vlastne v tejto diskusii zacal. Ved, oni zato mozu ak ty nemozes??
Ano existuje vela studii, ktore tvrdia, ze homosexualita vrodena a presne tolko takych, ktore tvrdia opak. Ktore maju pravdu?
Urazal by som vtedy, ak by si zacal. Ak ty jednas slusne, tak nemam dovod nevhodne vstupovat do diskusie, lebo to je vlastne stale diskusia a ta je prave o variabilite nazorov. Tazko sa mozem zasadne lisit od spomenutej skupiny ludi ak moj nazor na vec je podobny.
Mas pravdu, neodpovedal som ti na vsetky otazky, budem sa snazit. No na niektore veci sa odpoveda tazko, nie preto, ze by som pre seba odpoved nemal, ale preto, ze ta odpoved sa da len tazko sformulovat. Ci vytahujem veci z kontextu? Robis to aj ty a nie menej ako ja. Ty sa necitis, zeby som ti nieco vyvratil, no to ja tiez nie.
@Sandy114 ale ja som nehovoril, ze sa tak choroby nepomenuvaju aj ked si myslim, ze existuje take slovo. Ja som len povedal, aspon som to tak mienil, ze veci pomenuvaju ludia. Z tvojho tvrdenia by mohlo inak vyplyvnut ze chripka nieje choroba...
@Belzeboss dakujem ze si zopakoval to iste co som napisal ja som rad lebo si to tym zvyraznil
No rozdiel je v tom, ze tvoje tvrdenia si odporuju. Ze zatial co ja tu pisem solidne argumenty ty cely cas len vyjadrujes svoje vnutorne pocity.
Inak vsimni si (ale to urcite vies) v ktorej casti sme sa prestali rozpravat o homosexualite a zacali rozoberat vzajomne diskusne metody. Ako mozes postrehnut temu si zmenil ty a to uz niekolky krat.... akurat teraz som sa nechal vybocit nakolko som s vysledkom debaty nad mieru spokojny.
Ty sa nenechas presvedcit, pretoze sa nechces nechat presvedcit.
Ja by som sa nechal..... ale nepresvedcil si ma......
Nejde o to ze zmenis nazor na homosexualov.... ide o to ze keby si nebol natvrdly zmenil by si
@Hluzar temu som urcite nemenil umyselne!! Uberala sa maximalne tym smerom, ktorym moje myslienky. Ak sa mam vratit k teme, ak mam zmenit nazor(netvrdim ze zmenim ale urcite sa zacnem zamyslat nad tym viac), vyvrat mi jednu vec. Urcite si to uz stokrat pocul, sam som uz viackrat polozil tuto otazku. Ja tvrdim, ze homosexualita je proti prirode. Ty mi povedz, preco nieje.
v skratke povedané, ak človek ovplýva veľmi pozitívnym vzťahom k zvuku/hudbe - a to až do takej miery, že má nekompromisné požiadavky na svoje reprodukčné zariadenia
Pretoze vo svojej podstate nic co priroda sama stvorila nemoze byt proti prirode... Chemicke hnojiva su proti prirode... A homosexualita je aj medzi zvieratami takze to nieje vytvor ludi...
@Katalyzator no ide mi hlavne o to, ze homosexualni partneri nemozu mat potomstvo. Takto to zrejme priroda zariadit nechcela. Podme do extremu, ak by sa zrazu zacali rodit len homosexualne deti( kedze podla vas sa clovek tak rodi), do sto rokov by musela vymriet ludska generacia. Ci mas iny nazor?
Tak od zakladu.... a teraz nejdem nic citovat idem sa nad tym zamysliet.... tema preco homosexualita nie je proti prirode.... podme teda uvazovat a hladat dovody preco nie je:
Priroda homosexualitu stvorila. Ak vychadzame z predpokladu ze priroda je dokonala homosexualita nemoze byt proti prirode.
Ak vychadzame z predpokladu ze priroda je nedokonala a robi chyby, stale je to sucast prirody a teda aj chyby/anomalia/odchylky su sucastou prirody ako celku.
Obrazne povedane nepritomnost dimenzie je sama o sebe dimenziou ?
Z filozofickeho hladiska homosexualita nemoze byt proti prirode je to proti logike.
Ak priroda je vsetko zive, vsetko prirodzene vsetko nevytvorene clovekom potom je homosexualita sucastou prirody ako celku.
Na to aby bola homosexualita proti prirode by musela byt teda vyrobena clovekom niekde v labaku.
Z biologickeho hladiska:
Vezmime si Ekosystem ako celok bez pritomnosti cloveka. Povedz mi jedinu vec ktora je v nom nedokonala. Vsetko so vsetkym suvisi kazdy organizmus aj ta najmensia mucha ma svoj ucel svoj zmysel. V prirode (stale neberieme do uvahy cloveka) je homosexualne chovanie beznym javom.
Zmysel je neurceny. Mozeme sa len letmo domnievat....
Snad to funguje ako prirodzena ochrana proti premnozeniu ?
Nie... z toho sa vychadzat neda dokona ani keby to tak bolo.....
Priroda nie je dokonala uz velmi dlho. Ovtedy, co do nej zacal zasahovat clovek. Nase radikalne zmeny ju nicia a priroda sa uz davno nechova svojim prirodzenym sposobom.
AVSAK.....Ak je clovek sucastou prirody , a v prirode je homosexualita celkom bezny jav, potom ani clovek homosexual nemoze byt proti prirode, pretoze homosexualita je sucastou prirody.
Keby bol clovek jediny zivocich s homosexualnym spravanim, vtedy by slo predpokladat, ze homosexualita je ovplivnovana volou cloveka. Ale vsetci vieme ze nie je.
Je to vrodeny instinkt, pud......
Clovek ako jedina bytost na svete dokaze zlomit pud sebazachovy. Dokaze spachat samovrazdu.
A to znamena ze sa medzi sebou biju 2 zakladne pudy.
Z toho vypliva ze homosexualita ludska moze byt proti prirode narozdiel od zvieracej,
Lenze potom je proti prirode aj samotny clovek.
Podme sa vsetci odsudzovat... hej katalyzator si clovek ! Odsudzujem ta za to ze si clovek !
Ludska rasa by mohla vyhynut aj keby sa zrazu zacali rodit len chlapci, alebo len dievcata, alebo by sa nedajboze prestali rodit akekolvek deti, ale nestane sa tak. Preco? Lebo maticka priroda si to vie zariadit.
@Belzeboss To ci som ako homos proti prirode alebo nie je irelevantne pretoze proti prirode je prakticky vsetko co ludia robia. To by sme sa museli odsudzovat za vsetko.... v podstate by sme sa vklude mohli aj povrazdit
A co ak je to skutocne mechanizmus ktory ma redukovat nas pocet pred premnozenim.
Pozri... ja neviem odpovevat ci to je alebo nie je proti prirode ale zo spolocenskeho hladiska je to skutocne jedno lebo homosexualita tu vzdy bola je a bude a napriek jej pritomnosti nas na svete stale pribuda.
Je meteorit ktory rupol na dinosaurov proti prirode ?
komplexne filozoficky vzaté, neexistuje nič, čo by bolo proti prírode, pretože všetko čo existuje je príroda, resp. vžišlo z prírody.
preto sexuálne deviácie môžme posudzovať len z pohľadu ľudského. a z tohto hľadiska je to tiež veľmi prosté - sú to psychické poruchy rôzneho stupňa nebezpečnosti pre spoločnosť. ak neveríš, že sú to psychické poruchy, potom sú to bezperspektívne slepé odbočky evolúcie ľudského druhu. tak ako tak, sú to nádory na tele ľudstva, presne ako židia. treba ich vyrezať a zničiť, podobne ako štát Izrael z mapy sveta (túto formulku si nikdy neodpustím).
Takze potom kazdy kto sa akokolvek nepohodlne odlisuje je nador na tele ludstva....
Koho mi to len pripomina...... hmmm... Existuje len jedina cista rasa, len jedina cista idea a vsetko ostatne musi pokapat...... zeby nejaku znamu historicku osobnost......
Vyjadrim sa k teme, aj ked sa tu tusim diskutuje o niecom inom. Nie som za kastraciu pedofilov pretoze je to podla mna nehumanne. Ludia maju vela zlych sklonov ktore teoreticky mozu viest k zlemu spravaniu, ale nikoho nemozno odsudzovat len za to, ze ma zly sklon. Na druhej strane si myslim, ze sami pedofili by to mohli podstupit, aby sa vyhli problemom a mohli viest normalny zivot.
A čomu by to pomohlo? veď "kastrácia" nezabraňuje týmto zverom, sorry inak ich nazvať nemožem páchať tieto úchylnosti dalej,zabráni im iba mať vlastné deti.A som naivný rojko ale verím že niektorý z týchto zverov sa dokážu znovu zmeniť na ludí a so svojím vnútorným
Ale podla mna to nieje uplne jednoznacne . Zakon hovori o pedofilovi ako o kazdom plnoletom ktori chce mat sex s niekym pod 15 rokov . Ale ak by sa 14 rocny chlapec vyspal s 18 rocnym dievcatom tak kto normalni by ju chcel potrestat .
dneska su take pripady ze ked sa vyspi 15 rocny so 14 rocnou aj ked ona to chcela a potom sa snou dajme tpomu rozide a ona sa nanho nastve tak ho kludne moze udat zato ze ju znasilnil lebo je este pod zakonom.a kto dokaze opak ? je pod zakonom a ten chalan to mal vediet.takze jasne ze bude vina na tom chalanovi aj ked zato dajme tomu nemohol.
@hluzar pozor pozor. nehovorím o čistej rase. hovorím, že sexuálne deviáce by sa nemali tolerovať.
a ak ti reči o jednej čistej rase a idee pripomínajú nejakú historickú osobnosť, potom to bude asi židovský boh a jeho starozákonný odkaz o vyvolenosti a nadradenosti židovského národa. vezmi bibliu a uvidíš sám.
@Gothicbunny ale aj ti co fajcia travu vedia ze sa to nemoze a ked ich capnu maju problem
Tak aj ten kto sexuje s dievcatom , ktore je pod zakonom vie ze sa to nemoze a ak ho capnu bude mat problem.
Zakon neriesme..... ten nezmenime ale stoji ta chvila santenia aj keby medzi nimi bola vzajomna dovera a diskretnost za to riziko ? Podla mna nie....
A je vela sposobov ako si ten cas do narodenin kratit Tam nemoze byt az taky problem..... A uprimne podla mna by tam nemal byt vobec ziadny problem pokial je dietatu dodana patricna vychova k zodpovednosti.
... Ale co si budeme nahovarat.... my starsi by sme nemali zabudat ako sme premyslali my.......
Suhlas. Mam kamarata ktory mal v 14tich o 5 rokov starsie dievca (sexovali ) Ale absolutne nikto to neriesil...... Ale to uz je o ludskej mentalite nie o zakone. Podla zakona ta baba konala trestny cin akurat to bolo kazdemu jedno.
@Takzvany Som dost dobre oboznameny s obsahom biblie a neuznavam ju o nic viac ako tvoj progresivny pohlad na kazdeho kto nepasuje tvojej utopickej predstave ludstva.
@Hluzar ten priklad co som dala to nebolo o mne ale mala som kamosa ktoremu to takto urobila jeho byvala len preto ze si nasiel inu.chapem on bol mozno zli zato ze snou ebal (som pocula ze to ona ho nato naockovala)a potom si nasiel inu ale preco by to ona mala robit hentak?..a oficialne bol vyhlaseny za pedofila len kvoli niakej krave. cize by mal byt oficialne aj vykastrovany ?aj ked ju neznasilnil ? lebo kto mu to dokaze mm ?
Uviedol som síce,že za kastráciu pedofilov som,to áno.Avšak hneď po nej musí nasledovať ich masový odstrel.Je to síce kruté,ale v porovnaní s tým čo tie hyeny robia deťom stále aj tak málo. P.S. Ospravedlňujem sa živočíšnemu druhu hyena /Crotua crotua/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
...s pobavenim mozeme sledovat ako ludia ktori obhajuju homosexualov by teraz vo velkom kastrovali pedofilov, aj ked ide vlastne tiez "len" o sexualnu uchylku ibaze trochu inu..takze ak vy zastancovia homosexualov alebo samotni homosexuali chcete kastrovat, zacnite sebou....kludne sa domna pustte..nezaujima ma to..
Moze to snad pedofil ? To by musel byt na rovnakej mentalnej urovni ako to dieta.
Homosexualita nie je uchylka kurnik sopa !
Je vrcholne dementne hadzat pedofilov a homosexualov do jedneho vreca.
Ked si najdem partnera a budem ho milovat neprestanem ho milovat ci ma 16,18,20,40,60,100 rokov. (kedze partneri starnu spolocne).
Je toho schopny pedofil ? Nie. Takze nedementujte laskavo. Neviem ci sa pedofili rodia taki aki su ale homosexualita je PODSTATNE pre spolocnost prijatelnejsia a neexistuje ziadny dovod preco ju odsudzovat.
Kazdy z nas urcite zazil prve platonicke lasky uz v skolke ci na zakladnej.... mozno prve bozkavanie v stvrtej triede.... Boli sme snad pedofili ? Nie.... Nasa mentalita sa vyvijala spolu s nami a ako sme rastli prichadzali nove obzory menili sa nase nazory, prirotiy a s nimi aj vkus zacali sme si vsimat dalsie formy krasy a zacali sme ich aj viac ocenovat.....
Pedofil je clovek o ktoreho sa tento psychologicky vyvoj zastavil..... A preto to nemoze byt vrodena orientacia.
Homosexualom som sa narodil. Viem to lebo som to sam zazil nebol cas aby ma ovplivnili vonkajsie efekty...... z toho logicky usudzujem ze je vrodena.
Nepocul som o vela veciach a preca viem ze existuju
Si ako clovek stojaci pred domom nazerajuci do okien a podla pohybov spoza poroztvorenych zaluzii dedukujes co sa v tom dome asi deje.
Ale ja v tom dome zijem iste chapes ze mam pravo mat na vec realnejsi pohlad.
Ako sa citis ak ta niekto presviedca, ze o tebe vie viac ako ty sam ? A presne o to sa homofobovia snazia. Snazia sa nam dokazat, ze tomu rozumeju lepsie ako my ktorych sa to priamo tika.
Je to tak tazke si priznat, ze tvoj postoj je zalozeny na vnutornych pocitoch a nie na faktoch ? Ako by mohol ked nemas ani paru o com to byt teply vlastne cele je.
A ja osobne som sa uz od skolky hraval viac s dievcatami... Ale zase je vec nazoru ci to clovek vezme ako pricinu alebo dosledok homosexuality
@Hluzar nie ja nie, lenze ja som uz dospely clovek s vyrysovanymi povahovymi crtami...podla mna taka zmena sa musi stat niekedy v detstve predtym nez sa clovek zacne zaujimat o druhe pohlavie..vies podla mna dospely clovek ma schopnost vytvorit si vlastny nazor, kym dieta povacsinou prijima co vidi..
- kazde dieta sa zacne poctivo ucit akonahle ho prvy krat napomenie ucitelka
- kazde dieta by zacalo verit v boha od chvile ked by prvy krat voslo do kostola
- kazde dieta by zacalo jest ruzickovu kapustu hned ako mu mama povie ze je chutna
Ako dieta si nemal vlastnu hlavu ? Vlastne instinkty ? A hovorim snad nieco o laske ?
Deti su citlive a schopne platonicky lubit podstata nas samich je viditelna uz od malicka.
Uz v jaslickach vidis ktore dieta je priebojnejsie, ktore si viac presadi narok sa hrat s hrackami a ktore je citlivejsie, ktore je osobnost vodca a naopak ktore je introvert a placko ...... nasa podstata je zrejma uz od utleho veku.....
Preco by prave sexualna orientacia len dalsia z tolkych veci ktore nas vystihuju mala byt dodana casom ?
Takze vlastne ty tvrdis ze clovek sa automaticky narodi ako heterosexual ?
Je to jedine logicke vychodisko z tvojich postojov urcite sa zhodneme ze clovek sa nerodi ako asexual.
V podstate sa clovek rodi ako heterosexual ? kde beries tu istotu ze sa v podstate clovek nerodi ako homosexual a heterosexualom sa stava na zaklade vplivu vonkajsich faktorov ?
Haluz ale ja by som v podstate mohol kludne tvrdit protipredpoklady zalozene na nicom rovnako ako ty len aby som ti protirecil.
Tak si to zhrnme:
Vivinova teoria podla Belzebossa:
1- clovek sa v podstate rodi ako heterosexual no jeho sexualita moze byt bud posilnena alebo odvratena vonkajsimi efektami
Zaujimalo by ma ako ako vonkajsie efekty ovplivnia ci sa mi viac paci zlta farba alebo cierna ?
Ci je moja najoblubenejsia farba moda ?
.... Ci sa mi zdaju byt chalani krajsi ako dievcata ?
2.- Deti maju vlastnu hlavu a vlastne instinkty ktore su tak silne aby dokazali robit spolocenske problemy ale zaroven tak slabe, ze ich mozno ovplivnovat do takej miery, ze ich osobnost uplne pretvorime.
To si mierne odporuje.... ale oboje si napisal.....
No este by ma zaujimalo ked si pisal o tych vonkajsich vplivoch..... menuj ake konkretne vonkajsie vplivi mozu zapricinit ze sa z cloveka stane gay ?
Moja istota pochadza z vlastnych skusenosti + skusenosti vela ludi s ktorymi si pisem, stretavam sa.....
Ale ja sa tej istoty bez hrdosti vzdam akonahle napises JEDINY regulerny argument, ktory by moje tvrdenie vyvracalo.
V zasade mi islo hlavne o to aby si nas nehadzal do jedneho vreca s pedofilmi. Existuje xyz dovodov preto do toho vreca nepatrime a osobne ma uraza predstava, ze som porovnavany s clovekom ktory znasilnuje deti. Lebo o takych ludoch bola tato tema zalozena.
Defakto nemozno ignorovat nasledujuce fakty:
Spolocny menovatel pedofilia existuje. Napisal som ho. Ci je skutocny alebo nie necham na vedcov ale existuje.
Spolocny menovatel homosexuality neexistuje. Ziadny odbornik sa este v historii neodvazil nejaky povedat, za to existuje vela studii , ktore tvrdia ze homosexualita je vrodena. Nemam dovod s nimi nesuhlasit. V praxi sa s tym moj zivot stotoznuje.
To su dovody mojho presvedcenia. Nejde o to ze nemas pravo mat ine. Ide o to ze to svoje nevies a nemas ako podlozit.
Cely cas slusne jednas, bez urazok a nadaviek a za to ta chvalim.
Ale v samej podstate sa od tych ktori len bezmyslienkovite trepu do vetra moc nelisis.....
Lebo cely cas odpovedas len na otazky na ktore sa zmozes odpovedat.
Vytahujes z kontextu jednotlive vety ktore potom vyzneju uplne inak ako boli myslene..
V podstate kohokolvek s horsou koncentraciou a kratkodobou pamatou by si uz davno zmagoril.....
A o tom nie je diskusia. Vyvrat co tvrdim rozumnym argumentom pretoze veda, filozofia a vobec vsetky utvary zalozene na mysleni funguju systemom
pravdu ma ten koho tvrdenie nie je vyvratene
A ja sa necitim ze by si mi nieco vyvratil...... Ziadny gay ktoreho som kedy poznal nepozna pricinu preco je aky je. A to zase len nahrava mojmu nazoru.
Mozno hadzem do jedneho vreca z toho dovodu, pretoze obidve sa vymykaju norme( ano, argumenty ze co je norma a kto ju urcuje uz som pocul). Pedofilia je premna ovela zvratenejsia, horsia ale v podstate je to premna stale sexualna deviacia, preto ma hneva nazor ze kastrovat pedofilov, cim som vlastne v tejto diskusii zacal. Ved, oni zato mozu ak ty nemozes??
Ano existuje vela studii, ktore tvrdia, ze homosexualita vrodena a presne tolko takych, ktore tvrdia opak. Ktore maju pravdu?
Urazal by som vtedy, ak by si zacal. Ak ty jednas slusne, tak nemam dovod nevhodne vstupovat do diskusie, lebo to je vlastne stale diskusia a ta je prave o variabilite nazorov. Tazko sa mozem zasadne lisit od spomenutej skupiny ludi ak moj nazor na vec je podobny.
Mas pravdu, neodpovedal som ti na vsetky otazky, budem sa snazit. No na niektore veci sa odpoveda tazko, nie preto, ze by som pre seba odpoved nemal, ale preto, ze ta odpoved sa da len tazko sformulovat. Ci vytahujem veci z kontextu? Robis to aj ty a nie menej ako ja. Ty sa necitis, zeby som ti nieco vyvratil, no to ja tiez nie.
No rozdiel je v tom, ze tvoje tvrdenia si odporuju. Ze zatial co ja tu pisem solidne argumenty ty cely cas len vyjadrujes svoje vnutorne pocity.
Inak vsimni si (ale to urcite vies) v ktorej casti sme sa prestali rozpravat o homosexualite a zacali rozoberat vzajomne diskusne metody. Ako mozes postrehnut temu si zmenil ty a to uz niekolky krat.... akurat teraz som sa nechal vybocit nakolko som s vysledkom debaty nad mieru spokojny.
Ty sa nenechas presvedcit, pretoze sa nechces nechat presvedcit.
Ja by som sa nechal..... ale nepresvedcil si ma......
Nejde o to ze zmenis nazor na homosexualov.... ide o to ze keby si nebol natvrdly zmenil by si
A to mi uplne staci
Teda nenormalne nie je automaticky zle....
» en.wikipedia.org/wiki/Audiophile...
v skratke povedané, ak človek ovplýva veľmi pozitívnym vzťahom k zvuku/hudbe - a to až do takej miery, že má nekompromisné požiadavky na svoje reprodukčné zariadenia
Priroda homosexualitu stvorila. Ak vychadzame z predpokladu ze priroda je dokonala homosexualita nemoze byt proti prirode.
Ak vychadzame z predpokladu ze priroda je nedokonala a robi chyby, stale je to sucast prirody a teda aj chyby/anomalia/odchylky su sucastou prirody ako celku.
Obrazne povedane nepritomnost dimenzie je sama o sebe dimenziou ?
Z filozofickeho hladiska homosexualita nemoze byt proti prirode je to proti logike.
Ak priroda je vsetko zive, vsetko prirodzene vsetko nevytvorene clovekom potom je homosexualita sucastou prirody ako celku.
Na to aby bola homosexualita proti prirode by musela byt teda vyrobena clovekom niekde v labaku.
Z biologickeho hladiska:
Vezmime si Ekosystem ako celok bez pritomnosti cloveka. Povedz mi jedinu vec ktora je v nom nedokonala. Vsetko so vsetkym suvisi kazdy organizmus aj ta najmensia mucha ma svoj ucel svoj zmysel. V prirode (stale neberieme do uvahy cloveka) je homosexualne chovanie beznym javom.
Zmysel je neurceny. Mozeme sa len letmo domnievat....
Snad to funguje ako prirodzena ochrana proti premnozeniu ?
Nie... z toho sa vychadzat neda dokona ani keby to tak bolo.....
Priroda nie je dokonala uz velmi dlho. Ovtedy, co do nej zacal zasahovat clovek. Nase radikalne zmeny ju nicia a priroda sa uz davno nechova svojim prirodzenym sposobom.
AVSAK.....Ak je clovek sucastou prirody , a v prirode je homosexualita celkom bezny jav, potom ani clovek homosexual nemoze byt proti prirode, pretoze homosexualita je sucastou prirody.
Keby bol clovek jediny zivocich s homosexualnym spravanim, vtedy by slo predpokladat, ze homosexualita je ovplivnovana volou cloveka. Ale vsetci vieme ze nie je.
Je to vrodeny instinkt, pud......
Clovek ako jedina bytost na svete dokaze zlomit pud sebazachovy. Dokaze spachat samovrazdu.
A to znamena ze sa medzi sebou biju 2 zakladne pudy.
Z toho vypliva ze homosexualita ludska moze byt proti prirode narozdiel od zvieracej,
Lenze potom je proti prirode aj samotny clovek.
Podme sa vsetci odsudzovat... hej katalyzator si clovek ! Odsudzujem ta za to ze si clovek !
A nech to je aj mentalna porucha ako mnohi radi tvrdia, stale je to vytvor prirody a teda prirodzene...
Pozri... ja neviem odpovevat ci to je alebo nie je proti prirode ale zo spolocenskeho hladiska je to skutocne jedno lebo homosexualita tu vzdy bola je a bude a napriek jej pritomnosti nas na svete stale pribuda.
Je meteorit ktory rupol na dinosaurov proti prirode ?
↑
komplexne filozoficky vzaté, neexistuje nič, čo by bolo proti prírode, pretože všetko čo existuje je príroda, resp. vžišlo z prírody.
preto sexuálne deviácie môžme posudzovať len z pohľadu ľudského. a z tohto hľadiska je to tiež veľmi prosté - sú to psychické poruchy rôzneho stupňa nebezpečnosti pre spoločnosť. ak neveríš, že sú to psychické poruchy, potom sú to bezperspektívne slepé odbočky evolúcie ľudského druhu. tak ako tak, sú to nádory na tele ľudstva, presne ako židia. treba ich vyrezať a zničiť, podobne ako štát Izrael z mapy sveta (túto formulku si nikdy neodpustím).
Takze potom kazdy kto sa akokolvek nepohodlne odlisuje je nador na tele ludstva....
Koho mi to len pripomina...... hmmm... Existuje len jedina cista rasa, len jedina cista idea a vsetko ostatne musi pokapat...... zeby nejaku znamu historicku osobnost......
pedofilným démonom bojovať.
dneska su take pripady ze ked sa vyspi 15 rocny so 14 rocnou aj ked ona to chcela a potom sa snou dajme tpomu rozide a ona sa nanho nastve tak ho kludne moze udat zato ze ju znasilnil lebo je este pod zakonom.a kto dokaze opak ? je pod zakonom a ten chalan to mal vediet.takze jasne ze bude vina na tom chalanovi aj ked zato dajme tomu nemohol.
a ak ti reči o jednej čistej rase a idee pripomínajú nejakú historickú osobnosť, potom to bude asi židovský boh a jeho starozákonný odkaz o vyvolenosti a nadradenosti židovského národa. vezmi bibliu a uvidíš sám.
Tak aj ten kto sexuje s dievcatom , ktore je pod zakonom vie ze sa to nemoze a ak ho capnu bude mat problem.
Zakon neriesme..... ten nezmenime ale stoji ta chvila santenia aj keby medzi nimi bola vzajomna dovera a diskretnost za to riziko ? Podla mna nie....
A je vela sposobov ako si ten cas do narodenin kratit Tam nemoze byt az taky problem..... A uprimne podla mna by tam nemal byt vobec ziadny problem pokial je dietatu dodana patricna vychova k zodpovednosti.
... Ale co si budeme nahovarat.... my starsi by sme nemali zabudat ako sme premyslali my.......
@Math
Suhlas. Mam kamarata ktory mal v 14tich o 5 rokov starsie dievca (sexovali ) Ale absolutne nikto to neriesil...... Ale to uz je o ludskej mentalite nie o zakone. Podla zakona ta baba konala trestny cin akurat to bolo kazdemu jedno.
@Takzvany Som dost dobre oboznameny s obsahom biblie a neuznavam ju o nic viac ako tvoj progresivny pohlad na kazdeho kto nepasuje tvojej utopickej predstave ludstva.