co sa tyka humoru v tych najmasovejsich mediach, tak ten bol takmer vzdy zly. dnes sa nam mozno zda, ze vtedy bol humor kvalitnejsi, ale to najma preto, lebo tu strasnu kopu balastu, co sa vtedy vysielala, dnes uz nereprizuju. reprizuju uz iba to najlepsie
vtedy bol iny humor, ludia mali ine problemy dnes sa ludia zabavaju na inych veciach, ako vtedy... takze sa to neda porovnat a je to neobjektivna otazka...
@toma no jasneeeeee, ten nahlovsky ma jedinecny a nezabudnutelny smiech joooj, kde su tie casy.. dnes, ked ide nejak zabavna relacia, tak sa tam bud spieva alebo tancuje.. uz ani dejdar napr nema svoje ptakoviny, petr rychly nerobi rychle prachy, ani natocto..
Problém slovenského a českého humoru bol v tom, že 90% z neho bolo politického, taký humor je jednak krátkodobý a jednak o 5 rokov ho nikto nepochopí...
Dnes už preistotu nie je v telke žiaden humor, hlavne na Slovensku.
Proste humor sa robí ťažko a u nás sa radšej nikto ani nesnaží...
@xhtml to je relatívne či k horšiemu. V 90-tych rokoch vznikali u nás politické show programi - Čo bolo Večer Milana Markoviča? Politická satira. Čo boli Noga a Skrúcaný, Dereš Olivera Andrásiho a Eleny Vacvalovej? Čo bolo Apropo TV s Jarom Filipom? Čo bol Stano Radič a jeho politické počasie? A listy premiérovi od Rasťa Piška? Všetko to bola POLITICKÁ SATIRA, jednorázová, bez hĺbky, nepozerateľná dva krát po sebe.
Prvou predzvesťou normálneho nepolitického humoru bol asi Marcin+Kraus a ich Uragán a z toho vznikol prvý (podľa mňa trápny, ale prvý) slovenský komediálny seriál Susedia.
Dnes? Dnes s výnimkou Sedem s.r.o., alebo ako sa to presne volá teraz na JOJke, nemáme tuším žiadnu politickú zábavnú show, miesto toho máme komediálne seriály - Mafstory - o mafiánoch, Profesionáli - o policajtoch, Kutyil s.r.o. - o maďarsko-slovenských vzťahoch a malomestskom živote...
Možno tebe sa tento humor nepáči, a páčil sa ti viac, ale podľa mňa je oveľa lepšie, že máme pestré komediálne seriály o normálnych veciach, ako trápne politické show, ktoré sa nedajú pozerať viac krát, lebo o polroka vtip s ministrom a jeho kauzou už nebude vtipom...
Neviem, v osemdesiatych som nežila a v deväťdesiatych som to veľmi nefiltrovala....ale keď si to spätne pozerám, vtedy sa aspoň bolo na čom zasmiať.Dnes už v TV nie je ani náznaku po niečom vtipnom (ešte aj Šoltésa stiahli z obrazovky, svine )
@teny555 , Donutilove videá som videla minimálne dvadsaťkrát každé, ale zakaždým znovu ležím pod stolom on je neprekonateľný a hovorí s lepším slovenským prízvukom ako všetci naši moderátori dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
co sa tyka humoru v tych najmasovejsich mediach, tak ten bol takmer vzdy zly. dnes sa nam mozno zda, ze vtedy bol humor kvalitnejsi, ale to najma preto, lebo tu strasnu kopu balastu, co sa vtedy vysielala, dnes uz nereprizuju. reprizuju uz iba to najlepsie
Dnes už preistotu nie je v telke žiaden humor, hlavne na Slovensku.
Proste humor sa robí ťažko a u nás sa radšej nikto ani nesnaží...
Potom prišli reality shows.
A dnes sú in seriály, vlastná tvorba.
Svet sa mení... Všetko sa mení...
(BTW aj tak zo všetkého najradšej mám nadčasové hry a prednášky o Járovy Cimrmanovi)
Prvou predzvesťou normálneho nepolitického humoru bol asi Marcin+Kraus a ich Uragán a z toho vznikol prvý (podľa mňa trápny, ale prvý) slovenský komediálny seriál Susedia.
Dnes? Dnes s výnimkou Sedem s.r.o., alebo ako sa to presne volá teraz na JOJke, nemáme tuším žiadnu politickú zábavnú show, miesto toho máme komediálne seriály - Mafstory - o mafiánoch, Profesionáli - o policajtoch, Kutyil s.r.o. - o maďarsko-slovenských vzťahoch a malomestskom živote...
Možno tebe sa tento humor nepáči, a páčil sa ti viac, ale podľa mňa je oveľa lepšie, že máme pestré komediálne seriály o normálnych veciach, ako trápne politické show, ktoré sa nedajú pozerať viac krát, lebo o polroka vtip s ministrom a jeho kauzou už nebude vtipom...
najúžasnejšiu scéna v historii všetci su za dverami
@teny555 , Donutilove videá som videla minimálne dvadsaťkrát každé, ale zakaždým znovu ležím pod stolom on je neprekonateľný a hovorí s lepším slovenským prízvukom ako všetci naši moderátori dokopy