na veľa som bola, aj som veľa sama organizovala. teraz už na to nemám čas a ani chuť, s ľuďmi, čo som tu spoznala, som s mnohými v kontakte dlhodobo, spoznávať ostatných nejako zatiaľ nebola vôľa. ale keby bola iniciatíva z nikoho strany, tak by som išla kľudne zas
a poznám aj zakladateľa ankety a boli sme spolu na 3 výletoch
@outsider@Tomas sa tu sem-tam objaví @Wewo - to je ten emáč v strede v hornom rade @xcorpi neviem @nemamprachy neviem
ďalších si moc nepamätám prepáčte mi to, bolo to dávno
ja mám na birdzi dokonca ešte aj bývalú, ale nechodí sem od 2012 tuším... vtedy som o existencii tejto stránky ešte hádam ani nevedel...inak som sa stretol s @grietusha v Brne, som napísal TS, že reku prídem...a prišiel som... a okrem nej tu poznám osobne ešte...mmm, troch ľudí tuším...
do roboty ked som chodila. bolo to furt birdz stretko
a teda aj na oficialnom som bola, ale asi vsetkych ludi z inych miest ako mojho rpdneho co nepoznam zo skoly/robpty poznam z birdzu alebo vdaka dakomu z birdzu
raz možno, niekedy v budúcnosti. Keď birdz.sk bude ešte existovať lebo nikto už teraz ani nerieši bugy, ked sa na niečo opýtam tomasa a admina, tak hrajú mŕtvych chrobákov (ako s tým počítadlom - nikto neodpovedal) tak neviem no
ale tento rok to veľmi reálne nevidím, pretože budem stále niekde preč :/ skôr keby ste napríklad prišli za mnou do westernu, je tam camp a pekná príroda, stretko by sa tam dalo nejaké urobiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a poznám aj zakladateľa ankety a boli sme spolu na 3 výletoch
schvalne kolko birdzakov spoznate
Ale inak nie, tích pár ľudí, čo tu poznám, som spoznal nejako náhodne
@Wewo - to je ten emáč v strede v hornom rade
@xcorpi neviem
@nemamprachy neviem
ďalších si moc nepamätám prepáčte mi to, bolo to dávno
Ale poznam par ludi , vacsina z nich su ludia co som s nimi chodiľ von
do roboty ked som chodila. bolo to furt birdz stretko
a teda aj na oficialnom som bola, ale asi vsetkych ludi z inych miest ako mojho rpdneho co nepoznam zo skoly/robpty poznam z birdzu alebo vdaka dakomu z birdzu
» www.birdz.sk/webka/tomas/vid...
Btw. @marleymt chceme chatu!
ale tento rok to veľmi reálne nevidím, pretože budem stále niekde preč :/ skôr keby ste napríklad prišli za mnou do westernu, je tam camp a pekná príroda, stretko by sa tam dalo nejaké urobiť
Staci povedat, ja som za kazdu haluz