bol uz niekdo na gerlachu, ja by som tam za par rockov chcela ist, neviete musi ist s vami aj horsky vodca, moj bratranec tam bol a bez horskeho vodcu a potom zistil ze za to mohol dostat pokutu vie niekdo nieco o tom, aky je vas rekord kde ste boli najvy
a mali ste aj horskeho vodcu ci ste sli sami, a ked sa mozem spitat kolko mas rokov ja mam 13 a za take dva rocky by som tam chcela ist, je to velmi tazke, no bratanec povedal ze to blo tazke ale nie az tak velmi
gerlach nie je sprístupnený pre bežných turistov, je potrebný horský vodca (príp. musíš byť členom horolezeckého klubu) .. horský vodca ako taký je dosť drahý - presné ceny neviem - ale ako bolo spomínané, výstup bez neho je nezbezpečný a môže byť pokutovaný.
Celkom úplne na štíte som ešte nebol - ani sa tam nechystám - pretože ma to nejak neťahá Ale na lomnickom štíte či ako sa to volá - tam kde je tá meteorolgická stanica som už zopárkrát bol - čo si myslím že nie je veľký výškový rozdiel oproti gerlachu...
my sme išli na rysy ale neboli sme až úplne hore koli zlému počku, a aj na lomničáku ale lanovkou
a na etne autobusom tak sa veru dobre cestuje
najtažšia túra bola pre mna zatial cez roklinu samaria v grécku, nebolo to ťažké ale moc dlhé a každému išli odpadnúť nohy, no bol to perfektný zážitok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
najvyššie som bol na rysoch
a na etne autobusom tak sa veru dobre cestuje
najtažšia túra bola pre mna zatial cez roklinu samaria v grécku, nebolo to ťažké ale moc dlhé a každému išli odpadnúť nohy, no bol to perfektný zážitok.
velmi by som chcela ísť aj na gerlach
asi aj preto si to pamätám ako najťažší výstup v živote, napriek tomu, že som po Slovensku polozil aj oveľa náročnejšie terény