Nestáva sa vám,že nievete či daná udalosť bola len sen,alebo sa skutočne stala? ALebo napríklad keď vyprávate kamarátom nejakú príhodu,a oni na vás kukajú,že o čom hovoríte,a vtedy vám dojde že to ste asi len snívali...
sny sú pre mňa reálnejšie než realita. Nedávno sa mi snívalo že mi mama zomrela a bola som z toho v šoku celý deň a večer toho dňa som zvracala zo stresu že mi zomrela, pritom bola nažive a pri mne ale vnútro mi hovorilo dačo iné toten pocit neznášam alebo detský sen - pes ma zahnal až do spálne mojich rodičov a pohrýzol. A dodnes neviem či to bol sen alebo realita aj keď sa to stalo pred 7 rokmi. Ale aj rodičia hovorili keď som sa ich na to nedávno spýtala že to nemože byť pravda, lenže ono je to také opravdické....
to, že sa ráno zobudím a neviem, či to bol alebo nebol sen sa mi stáva dosť často, ale ešte sa mi nestalo, že by som kamarátom rozprávala nejakú príhodu, čo sa mi snívala a pokladala ju za skutočnosť
áno stáva sa mi to že sa mi to niekedy prelína, ale dosť často sa mi stáva aj to že mám sen, ktorý je veľmi reálny, že cítim všetko aj vietor vo vlasoch
bože, to ani nspomínaj.. alebo som raz zaspala poobede, lebo ma bolela hlava a musela som si od kamošky vypýtať úlohy... no a mne sa snívalo, že mi povedala, že máme mať na druhý deň nejaké voľno, bez písomiek a tak a nakoniec som si sama ľahla a zaspala v sne a normálne sa zobudila.. no nechcite vedieť, čo bolo na druhý deň.. taká blbosť prosím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Len v snoch neviem rozlíšiť, že je to sen (teda, keď sa zobudím, tak už hej
vykotený som bol celý z toho...už som chcel aj piť prestať - no nakoniec som sa pozbieral.