Ahojte , v poslednom čase ma dosť často bolí hlava . Pri počítači nejsom dlho . A už tretí deň za sebou ma bolí . Neviete z čoho to môže byť a ako to obísť ? Zatiaľ žerem tabletky (ibalgin) a pomáha to , ale na druhý deň podvečer to mám zas .. Poradte
Ale može tam byť aj iná príčina,mńa hlava bolela 5 dní vkuse,ale boli to dosť strašné bolesti a tak ma poslali po vyšetreniach ak to bude pretvrvávať určite navštív lekára
Pri nedostatku spánku. Nemusíš byť unavená, ale ak sa ráno budíš okolo 5 a pokračuješ celý deň na plné obrátky a ideš spať zas tak okolo 12 a neskôr, tvoje telo to znáša, ale prejavuje sa to ako bolesť hlavy. Prípade nedostatok tekutín, keď ti hustne krv alebo stres, strach z niečoho. Musíš sama vedieť, čo robíš posledné dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to prejde.
ak nie, skús ľubovníkový čaj
Hlava môže bolieť z čohokoľvek. Nedostatok tekutín, málo spánku, hlad, stres, choroba. Možno na teba niečo lezie.
Ak ťa bolí pravidelne navštív doktora, tam ti už povie predsa viac ako my tu
Ale može tam byť aj iná príčina,mńa hlava bolela 5 dní vkuse,ale boli to dosť strašné bolesti a tak ma poslali po vyšetreniach ak to bude pretvrvávať určite navštív lekára
to už môžeš ísť za miestnym dílerom (bože, to bol len žart!!!!!)