@rossoneri89 žena ťa časom pošle do ... , a budeš lutovať že si sa vzdal neakej brutalne dobrej party jak ja som sa vzdal festivalu Dohoda, už to nikdy neurobim
@pupu cista laska toto, veru toto by si ma silno potesil v tomto
ja tomuto vsetkemu holdujem a este drogy ste tam zabudli.. a nevzdal by som sa, to by musela ta zenska stat za to, a za to nestoji ziadna, alebo ja za to nestojim urcite
Ja sa tymto neduhom vdaka bohu cely zivot vyhybam..no som zrejme jedna z tych co to od chalana vyzaduje..samozrejme okrem tych party..tam ma musi vlacit so sebou
@kachie a neviem či si to uvedomuješ.. ale ty si to už urobila teda aspoň jedno z toho.. a ostatné by som po tebe nikdy nechcel, však čo by sme potom po nociach spolu robili
záleží od druhu párty, napr jedna kamarátová 18tka pred rokom sa mi tak znechutila, že k nemu na 19tku už tohto roku nepôjdem... ale kto mal tušiť, že jeho kamarátky (14-16) budú zapíjať ibalgin a keď sa konečne preberú z alkokómy začnú tam pobehovať v spodnom prádle?
nepotrebujem to... ale podla mna vo vztahu by nikto nic "zakazovat" nemal, kazdy by mal zit tak, ako si mysli, ze by to ocakaval aj od toho druheho, maju sa respektovat, a ak by niekoho partner/ka mal/a menit, tak to nie je prava laska... lebo bud mi to nevadi, alebo si najdem niekoho ineho, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Ale ked sa to slecne nepaci tak vsetko kvoli nej obmedzim a to velmi rad...
Len nech ma na oplatku pusti do svojich nohaviciek a srdiecka
snivajte s nami
ale keby ste sa pytali, ci by som bol schopny kvoli @n0win0u -ovi s tym vsetkym zacat, tak ÁNO!
ja tomuto vsetkemu holdujem a este drogy ste tam zabudli.. a nevzdal by som sa, to by musela ta zenska stat za to, a za to nestoji ziadna, alebo ja za to nestojim urcite
a odpoved na opacne pohlavie,kedze ani nepijem,ani nefajcim,bolo by to pre mna tazke a myslim,ze nie,nevzdala by som sa mojich radosti
...Skor sa clovek k tym nohavickam dopracuje, ako k srdiecku ...
True story !
- ak by som to robila, samozrejme vzdala by som sa, či už kvôli babe alebo chalanovi