To je irelevantne.... vela ludi to robi, snazi sa narusit vztah, rozsiruju klebety a to ani nemusia robit lebo by niekoho milovali ale proste pre zabavu alebo z nenavisti
A predstav si o kolko viac ludi by to robilo keby kazdy z nich mal takyto motiv. V podstate som urobil nieco podobne aj ked neslo o lasku len o chvilkovy odpich.....
Ze ma potom priserne sralo svedomie je sice pekne ale tiez irelevantne.
Ak by som vedel, že ma aj ten človek chce, len sa nevie sám rozísť s tým, s kým práve chodí, tak áno. Ale kebyže vidím, že je s dotyčnou šťastný, prečo mu rozbiť vzťah, keď by ma nechcel ani keby bol sám?
no, vacsinou staci, ze sa s nim/nou stretavate ... a uz to ide same ... aj ked si to neprizname, vedome ci podvedome sa snazime tu osobu ziskat, lebo sme uz raz taki - vzdy chcem to, co nemame ...
tusim tu niekto pozeral Svadbu mojho najlepsieho priatela teda tam sa Julia Roberts snazila o to aby sa dotycny rozisiel s jeho snubenicou ale nastastie sa nakoniec uvedomila ja by som to nedokazala asi spravit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Alebo necitlivý, samoľúby človek, ktorý myslí len na seba...
A predstav si o kolko viac ludi by to robilo keby kazdy z nich mal takyto motiv. V podstate som urobil nieco podobne aj ked neslo o lasku len o chvilkovy odpich.....
Ze ma potom priserne sralo svedomie je sice pekne ale tiez irelevantne.
citil by som sa blbo ak by sa koli mne s niekym rozisla....