Bol by som za plosne testovanie nasej vlady a to tak ze im otestuju kazdu plochu tela co ma otvor dratenou kefou a pretestuju potom este pouzitou kefou zo zachoda
Ten človek je nebezpečný psychopat. Niežeby sa to nevedelo už dávno, iba pripomínam.
„Prezidentka sa necíti byť výrokmi premiéra Matoviča oslovená a nevidí ani dôvod na to, aby sa nimi zaoberala“ hahaha you go Zuzana!
Nie som za povinné plošné testovanie na Matovičov spôsob.
Som za dobrovoľné frekventované (testovanie antigénmi má zmysel iba pri frekvencii testovania väčšej ako raz do týždňa) masové domáce testovanie, som za rýchle antigénové testovanie tam, kde to má zmysel (napr. aj s poolovaním vzoriek), nie celoplošne, keďže v málo zamorených regiónoch je celoplošné testovanie iba mrhanie verejnými prostriedkami. Som za efektívne využitie dát z testovania, nie som za to, aby vojaci ešte týždeň po testovaní prepisovali dáta z papiera do počítača s nulovým výsledkom.
Nie ja Ag testovanie ako Ag testovanie. Matovičov spôsob testovania je zbytočný, nerozumiem, ako je možné, že riešenia tzv. "laického epidemiológa", ako sa sám nazval, majú vôbec nejakú váhu a dostávajú priestor. Som jedine za využitia antigénových testov, ktoré odobrujú aj odborníci.
A nie je náhodou klúčovou autoritou štátu aj Matovič? Zas hľadá vinníka? Tento týždeň to nebude Sulík, šéf lekárov, vedci, tento týždeň to bude prezidentka?
- Európska komisia nie je za plošné testovanie
- Prezidentka nie je za plošné testovanie
- Konzílium odborníkov neodporúča plošné testovanie
- SaS, opozícia aj mimoparlamentné strany nie sú za plošné testovanie
- väčšina obyvateľstva SR je proti plošnému testovaniu
- žiadna krajina na svete neuskutočnila povinné plošné testovanie
- výsledky plošného testovania nepriniesli žiadne jednoznačné závery, záchyt pozitívnych skôr indikuje prirodzenú odchýlku/chybovosť testu
Keď už ani toto neotvorí ľuďom oči, tak sme fakt stratení. a to nehovorím o pripravovanom nezmysle so školami.
...a len Testovič je pre presvedčený o tejto jedinej správnej možnosti, my sme zasa presvedčení o jeho diagnóze F60.0 Paranoidná porucha osobnosti.
@torpedo08 To je ta, čo bola nahnevaná na Kollára kvôli diplomovke a potom keď jej krátko na to všetko osobne "vysvetlil", tak sa pred reporterom asi pol hodinu smiala ako slniečko na hnoji a dookola opakovala, že všetko je v súlade so zákonom?
Po tom prvom testovaní sme zaznamenali neskutočný úspech. Ohromný úspech. Už nemáme takmer žiadnych COVID pozitívnych. Slovensko je zachránené, píše sa o nás vo vedeckých časopisoch a všetky zahraničné krajiny aplikujú náš model. Tak čo chcete ešte testovať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
„Prezidentka sa necíti byť výrokmi premiéra Matoviča oslovená a nevidí ani dôvod na to, aby sa nimi zaoberala“ hahaha you go Zuzana!
Nie som za povinné plošné testovanie na Matovičov spôsob.
Som za dobrovoľné frekventované (testovanie antigénmi má zmysel iba pri frekvencii testovania väčšej ako raz do týždňa) masové domáce testovanie, som za rýchle antigénové testovanie tam, kde to má zmysel (napr. aj s poolovaním vzoriek), nie celoplošne, keďže v málo zamorených regiónoch je celoplošné testovanie iba mrhanie verejnými prostriedkami. Som za efektívne využitie dát z testovania, nie som za to, aby vojaci ešte týždeň po testovaní prepisovali dáta z papiera do počítača s nulovým výsledkom.
Nie ja Ag testovanie ako Ag testovanie. Matovičov spôsob testovania je zbytočný, nerozumiem, ako je možné, že riešenia tzv. "laického epidemiológa", ako sa sám nazval, majú vôbec nejakú váhu a dostávajú priestor. Som jedine za využitia antigénových testov, ktoré odobrujú aj odborníci.
Inak si myslím, že by sa mal otestovať radšej Igorko, ale na prítomnosť psychiatrickej poruchy...
- Prezidentka nie je za plošné testovanie
- Konzílium odborníkov neodporúča plošné testovanie
- SaS, opozícia aj mimoparlamentné strany nie sú za plošné testovanie
- väčšina obyvateľstva SR je proti plošnému testovaniu
- žiadna krajina na svete neuskutočnila povinné plošné testovanie
- výsledky plošného testovania nepriniesli žiadne jednoznačné závery, záchyt pozitívnych skôr indikuje prirodzenú odchýlku/chybovosť testu
Keď už ani toto neotvorí ľuďom oči, tak sme fakt stratení. a to nehovorím o pripravovanom nezmysle so školami.
...a len Testovič je pre presvedčený o tejto jedinej správnej možnosti, my sme zasa presvedčení o jeho diagnóze F60.0 Paranoidná porucha osobnosti.
aha, pardón, ešte nižšia, lebo o príčinách smrti klamú.
menej ako 0.001% úmrtnosť.
vážna situácia.
no kua, tak potom odteraz chrípkové lockdowny každý september, ňe?