@2 Myslím, že autor by navrhoval, ľahký testík typu : Kto je prezident Francúzska, aká je značka chlóru, ako vypočítame obvod kruhu, kto napísal Hájnikovu ženu, kto hral Forresta Gumpa atď.
tak to tie iq testy by museli byt uz vsade, ak by bol daky aj tu ... su aj ine, serioznejsie stranky, ktorym by sa to zislo viac ak uz by malo ist od daky "iq test" ..myslim si ze je to zbytocne ..a navyse niekto moze mat iq 150 a pritom sa bude spravat debilne (ako pre koho), ale on to moze vnimat ako normnalnu vec, ci diskusiu, alebo chce ozaj schvalne zaujat ..
nie je to náhodou diskriminácia? birdz nie je žiadna menza aby mohol vyberať užívateľov podľa iq. a aj tak, vysoké iq nezaistí že dotyčný nie je debil.
@Tomas Myslím, že to nie je tak jednoduché urobiť. Najprv by sa muselo dohodnúť, akú inteligenčnú hranicu stanoviť, resp. akú skupinu užívateľov na birdzi nechceme. Či pôjde o otázky všeobecného prehľadu, logického typu alebo niečo úplne triviálne, v tom prípade z akej oblasti otázky budú. Podľa toho by tam mal byť aj časový limit cca 10 otázok - 60-120 sekúnd na zamedzenie vyhľadávania v googli. Stanoviť, čo s tými, čo to neurobia, či majú šancu na opravu a na reparát mať určené iné otázky. A na odpoveď by mali byť možnosti a),b),c).
A okrem statusov by boli pridelované aj tituly, podľa bodov získaných v tom teste, wáw.
A co tak jednoduchy eq test? Pre vsetkych tupych inteligentov, kt. povazuju deti a ich otazky za hlupe, a kt. si myslia, ze ked su mudrejsi, tak su nieco viac? Trocha pochopenia. Moja odpoved znie Nie. Birdz by mal byt pre vsetkych, ak sa chcete hrat na intelektualov, tak sa na registrujte kyberii.
@36 presne tak niekedy sa to ani nedá prečítať. Ale vytlačiť z Birdzu hlupákov sa nepodarí ani zázrakom. Ale verím aj tomu že polovica tých čo píšu ako dementi slovenčinu ovládajú dobre ale chcú byť COOL.
taky lahky IQ test by kazdy len vygooglil...a bolo bi to uplne zbytocne ....a mylsim si ze bi to bolo hlupe spravit pretoze sa tu rozoberaju aj temy na ktore bi taky studovany intelektual nemusel ani zdaleka tak dobre reagovat a poradit ako ten ktory toho v skole vela nenasedel ...ked to zhrniem tak znamena to ze nezalezi na IQ...na tomto fore
Chabrusaci, vam uz sviecky nepalia? Myslim, ze bude celkom zabavne hladat na warezoch a tahat z Rapidshare spravne odpovede. Ved by vas hlupaci zvalcovali aj s vasimi otazkami
hej, podme sa tvarit, ze to, ze su tu ludia, ktori sa pytaju debiliny, zakladaju debilne ankety a spravaju sa ako debili aj v inych aspektoch je sposobene tym, ze nemaju dost vysoke IQ na to, aby spravili nejaky "lahky IQ test". ver, ze by sa nijak neznizil pocet magorov na birdzi a ani nezvysila uroven
co znamena po cesky "mam zizen ako velbloud?" to by som sa inak smial pri tej registracii, ze v ramci toho, aby som sa nezaregistroval, ak som hlupak, mi davaju otazku, pricom pouziju v udajne ceskej vete slovicko, ktore je slovenske "ako"
hm, takze si trocha rypnem: za prve, museli by ste pri registracii vygenerovat pekne kvantum otazok a dat aj vyssie spomenuty casovy limit a aj tak by to nepomohlo lebo by sa sem na niekolko pokusov aj tak dostal kazdy...
za druhe uz len myslienka IQ testu naznacuje cosi o nafukanosti a arogancii (nechceme debilov my sme najsamsuperlepsi a nik iny okrem tych najsamsuperlepsich u nema pravo byt) cize ked sa to tak vezme by bolo skor rozumne dat pri registracii tuto anketu a nepustit kazdeho co da ano, no nie?
ako ja viem že birdz chce mať veľa užívateľov..ale predsa nemali by sme dopustiť aby sa tu prihlásil každí idiot.. ale keby že bol ten IQ test bála by som sa toho že sa sem nebudem môcť prihlásiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
2. otazka: ako sa vola celym menom hlavny admin ?
3. napis meno aspon jedneho redaktora
kto vie vobec toto ?
A okrem statusov by boli pridelované aj tituly, podľa bodov získaných v tom teste, wáw.
2. Dá sa otehotnieť z konom?
3. Mas rád takéto písmo? Awoj cukricwek mu titmiti zatucque,
Ak na dve z troch otázok odpovie áno registrácia neúspešná !
Kto je manželka svokra manžela tvojej sestry?
ešte by som doplnila : Máš rád fotenie sa v kúpeľni o zrkadlo ?
Alebo ťažké otázky, odpoveď ku ktorým sa dá nájsť na nete, a jedno "nájdi pesničku", aby sa vyselektovali ľudia nespôsobili používať google.
1.Ako sa volá prezident SR???
2.Menujte aspoň jedného kandidáta do VÚC...
3.Ako sa volá celým menom zakladateľ Birdz.sk???
4.Aká je značka kyseliny sírovej???
5.Aká je ŠPZ Trenčína???
6.Čo znamená trojobal???
7.Ako sa povie fínsky "ľúbim ťa"???
8.Čo je to touchpad???
9.Odkiaľ je úryvok tejto piesne..." I když svět má tě v mířidlách"...???
10.Vymenuj fázy mesiaca...???
1. Koľko mesiacov má rok?
2. Aké je hlavné mesto Slovenska?
3. Ako sa povie po anglicky áno?
4. Čo znamená tucet?
5. Vymenuj tri párne čísla.
6. Čo znamená po česky "mám žízeň ako velboud"?
7. Aká farba vznikne zmiešaním modrej a žltej?
8. Koľko rohov má jednorožec?
9. Koľko strán má kocka?
10. Aké farby má slovenská vlajka?
@Shelia tú tvoju siedmu otázku som chcela dať aj ja...
@matus33 Z kondomom sa to urcite nepise tam je skor S takze nevymyslat radsej otazky s chybami
@shelia neviem ci su vsetky otazky dobre terajsie "deti" 13-14 asi moc nevedia co je to velboud
ja by som ulozil skor viac logickych otazok napr. ked leti jedna vrana za druhou kolko ich leti ?
za druhe uz len myslienka IQ testu naznacuje cosi o nafukanosti a arogancii (nechceme debilov my sme najsamsuperlepsi a nik iny okrem tych najsamsuperlepsich u nema pravo byt) cize ked sa to tak vezme by bolo skor rozumne dat pri registracii tuto anketu a nepustit kazdeho co da ano, no nie?