Je to hovadina. Alebo aj keď sa niekto chce stretnúť s niekým z inej časti, tak nemôžu. Ale celkovo je to blbé. A aj nespravodlivé. A nechápem, načo sú dobré jarné prázdniny vo februári, nech to potom nenazývajú jarné. Keď mám prázdniny, tak chcem ísť aj niekde na výlety, ale práve tieto sú v absolútne najnevhodnejšom období. Mohli by byť radšej dvojtýždňové veľkonočné a tieto by zrušili. Je to blbosť takto.
nie. bolo by všade na cestách a na kopcoch strašne veľa ľudí, takže by sa v podstate nedalo ani lyžovať. to už nehovorím o ubytovacích kapacitách. myslím, že spoločné jarné prázdniny, je na slovensku nezvládnuteľná záležitosť.
@Krutafunebracka Veľkonočné dvojtýždňové si neviem predstaviť asi preto lebo sa mi to príliš spája s Veľkou nocou. Keby boli tie dvojtýždňové nejako v polovici marca, to už by bolo o niečo inom.
@3 Čo s Veľkou nocou? Ja neviem, mne to pripadá, že to veľká väčšina ľudí ani nevníma, iba to, že: „Aha, sviatky, konečne pár dní voľna.“ Ale je to blbé, že je to iba šesť dní a hentak blbo rozmiestnených. Neznášam, keď sú prázdniny aj cez víkend.
jj,tak ako su aj zimne napr.ked sa chcem ako uz bolo spomenute stretnu napr.ja s nbikeym zo zilinskeho kraja tak je to napi...lebo ked mne skonci atak im akurat v tom tyzdni zacnu...system,teda bohovy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
2. masaker v lyžiarskych strediskách, keď sa na bežne poloprázdne zjazdovky nahrnie pol slovenska
...nevidím dôvod, prečo by sa malo meniť niečo čo v pohode funguje len kvôli nejakým osobným dôvodom jednotlivcov..