nechápem vôbec čo sa tým myslí, akože ako by to malo vyzerať? na čo by zam tí ľudia nadávali, alebo čo? neslúži na také niečo blog? ak má niekto niečo v sebe a potrebuje sa proste "Vyrozprávať" alebo zanadávať si, tak napíše blog.. proste nechápem, aký by bol účel alebo zmysel tej rubriky
@anniedecadence preco? No lebo tych nadavok je tu vsade az prilis a uz mi to vadi
ale zas ak by sa tu vytvorila nejaka taka akoze "miestnost" prave pre ludi s touto potrebou a tym by vymizli nadavky z nastenky, for a podobne, tak to by som bol za
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ako neviem si predstaviť že niekde vedľa fóra by svietila kolónka ZAPIČUJ SI ale je to vážne dobrý nápad
to by bolo super!
prípadne by sme mohli spraviť novú rubriku v blogoch
néééééé! :' ' ' cry:
ja som tomu fóru dala také pekné meno a admin mi ho prepísal
maskot
@9 aj toto bolo dobré
ver tomu, že je to veľmi zaujímavé čítanie
mňa napadlo, že či to nemyslíš ako v parlamente, kde na seba poslanci pičujú a nie su za to postižitelní
to taký ako v hokeji, a kde by som ho mohla vidieť?
šak tu má nick, že @tomas tam si môžeš nášho maskota pozreť
že zakladateľ portálu Birdz, no to ale potom tu požíva voľajaké zvláštne postavenie, on je gay, že si každý robí z neho srandu?
@bambullkaa " to ako bi si povedala kresťanovi že ich stvoriteľ je ich maskot
ja som tu nová a som nevedela o koho ide, ale aj tak som prekvapená, že je tak akosi zosmiešňovaný, neviem prečo?
tu si skôr každý usiera z toho, že si sa pýtala či je maskot, si myslím
» tivi.cas.sk/video/1085979/d...
zatiaľ sme asi tak traja alebo štyria, čo by to tu chceli
ani tlačítko poondiate
a inak, som za, ono by to bola haluška... ale súhlasím s @41
ale zas ak by sa tu vytvorila nejaka taka akoze "miestnost" prave pre ludi s touto potrebou a tym by vymizli nadavky z nastenky, for a podobne, tak to by som bol za
inak, chill
toto je len taká pičovinka, nehlásame birdzovskú revolúciu