a kurva uplne ma vytocil taky stan akoze VIP kde papalasi mali bar a secko mozme a bolo to strazene aby tam normalny ludia ani len nevkrocili toto je hanba !!! a my obycajny ludia sme museli stat v nekonecnych radach na pivo a na pecienku
@etelnair fuuha nwm ci o tom neco je na nete , to asi nebolo moc komercne prezentovane lebo to bolo vlastne pre zamestnancov VW (medzi ktorych patri aj moj otec) + kazdy z nich mohol zobrat zo sebou 2 ludi , aj ked teda vstup bol volny pre vsetkych
@torpedo08 zas ale zober si to tak ze v tom kilometrovom rade si mohol hrdo stat s ostatnymi prislusnikmi robotnickej triedy....by si sa hadam nechcel bavit hentam s burzoaznymi psami vo vip stane o__O
VIP stan bol tiez super, mňamikyyy stejk ale suhlasim, pohlad nanho s bagetou v ruke, nic moc no to je jedno, ale najskvelsi bol na zaver ten ohnostroj, taky nema ani BA, ked je silvester .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@etelnair jasneee tak to aj bolo
@rofa6 no dobre teda skoda ze som nezostal na ten ohnostroj ,, ale sak nevadi.
podla mna zachody vo VW stacili cakal som v rade maximalne tak 5 minut