Mne už sa to zliepa.......Superstar-ČeskoSlovenká superstát-CStalent sa hladá- talentmánia......a furt dookola
do toho šeherezáda a panelák potom reklamy na vaginálnu mikózu; večer filmové prepadáky ktoré opakujú doobeda na druhý deň..........radosť niekedy zapnúť TV
Superstar nepozerávam, nezaujímajú ma, sú to obyčajní ľudia, neprídu mi ako hviezdy, aby som mala mať od nich autogram. To už boli dávne časy, kedy sme sa išli potrhať o podpis Roba Miklu
ale moja sestra tam bola... ale tak superstar už je len o výrazoch "by som vypichol", od Rytmusa, "si pekná" od tých pripečených češiek a Haberove aspoň trochu objektívno kritické názory tie ich prijebané názory neprekryjú natoľko aby som sa dokázala každý víkend tri hodiny kukať buď na reklamy, alebo na naumelkované presne vybrané typy a xichty ktoré sa snažia sem tam dostať zo seba dobrý tón...
a ak autogramiáde.. načo by som tam išla? ich autogram nemá takmer žiadnu hodnotu a ani nebude, lebo už aj superstar je tuctová.. s ich autogramami by som si akurát tak mohla vytrieť riť a preto sa tam nebudem tlačiť medzi hŕbami natlačených deciech čo zbesile bučia a poskakujú aby aspoň nachvíľu videli svoje "idoly"...
Prišla som , videla som, odyšla som .... Asi nejaký taký priebeh Na malom kúsku betonu natlačených 200 ludi ... Do budúcna vám radím, ak chcete podpisi, choďte o hodinu skôr, obsaďte si miesto kde bude autogramiáda ... Neskôr sa tam nedostanete už ani so zbraňou ...
jasneeee, behala som tam s takym velkym transparentom hlasajucim "milujem (dake meno)! si moja superstar!" ale potom ma sbskar odviedol....ale (dake meno) sa mi podpisal na podprsenku
kriste deti moje mile, to ani ja som to tak neprehanala v detstve jak vy momentalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
do toho šeherezáda a panelák potom reklamy na vaginálnu mikózu; večer filmové prepadáky ktoré opakujú doobeda na druhý deň..........radosť niekedy zapnúť TV
@natta = je to možné a skoro najvyšší
a ak autogramiáde.. načo by som tam išla? ich autogram nemá takmer žiadnu hodnotu a ani nebude, lebo už aj superstar je tuctová.. s ich autogramami by som si akurát tak mohla vytrieť riť a preto sa tam nebudem tlačiť medzi hŕbami natlačených deciech čo zbesile bučia a poskakujú aby aspoň nachvíľu videli svoje "idoly"...
kto by už len tam išiel...
kriste deti moje mile, to ani ja som to tak neprehanala v detstve jak vy momentalne