nebol som tam ale vela ludi sklamalo ze zahrarali par pesniciek a odisli. Ani nedali pridavoj ani sa nerozlucili. nic aj tak ma ale stve ze som tam nebol
Ale už to, že sa chválili, že zahrajú akýkoľvek metalový riff trochu svedčilo o tom, že to nie je kapela, ktorá by bola niečím význačná a extrémne zaujímavá, tak si pomohli niečím iným ...
Podľa mňa hrali dobre, ale jednoducho to nie je žiaden unikát, akým by hlavný headliner mal byť ...
ja som si ako tak užila tie dve piesne, čo aspoň trochu poznám a zvyšok sa mi zlial do jedného celku... to s tými metalovými riffmi by sa mi aj páčilo, keby nezahrali dva a nenechali to tak, ak si dobre pamätám také divne prerušené mi to prišlo. viem, že medzi nami je ten rozdiel, že ty si zjavne fanúšik a ja nie, ale aj tak som čakala, že to bude poriadna show a proste nebola, najviac mi z toho v pamäti utkvelo, že mi bolo zima.
Hlavne na začiatku bolo dosť nových. Čo podľa mňa nebol až tak dobrý ťah, lebo to bolo vidieť aj na tých ľu´dochm že čakajú na tú "pecku".. po 30 minutách ešte stále hrali viac-menej novšie pesničky, z All killer no filler asi nebola ešte stále žiadna.. no po tej pol hodine dali Walking disaster, Hell song, Still waiting, Fat Lip, In too deep.. potom už super no a oni sami boli uplne úžasní, bolo vidieť, že si to vážne užívajú, aj keď toho už určite majú dosť.. a nemali tam ani zďaleko toľko ľudí, ako sú zvyknutí.. proste boli straaašne zlatí, Deryck sa V KUSE usmieval a hovoril veci typu I love you people a v každej vete použil nadávku xD no proste som sa rozpustila skoro a uplne potom pri konci ukázal také gesto ako keby nám bozky posielal, a celkovo bol taký.. neviem to opísať ani akurát ten koniec bol odveci, aj keď som nad tým rozmýšľala a uvedomila som si, že to bolo možno aj lepšie.. nerobia proste orácie s vracaním atď., počas koncertu XY krát povedal, jak nás miluje a aký je šťastný, že tu sme atď... tak na konci len jednoducé "bye" a zmávanie xD
no proste celkovo podľa mňa super, aj keď mohlo byť lepšie, táto nová kapela podla mňa jednoducho neni ono.. a aj preto hrajú väčšinu novších si myslím, lebo mne by bolo napr,. tiež divné spievať pesničky, ktoré pôvodne spieval niekto iný..
podla mňa boli super, vobec nelutujem že som až na nich čakala nech si hovorí kto chce čo chce hrali zopár piesní z nového albumu ale aj ich klasické Still Waiting, Walking Diaster, In too deep, atď .. len ma mrzí že na konci povedal Deryck len "bye" a odišli, čakala som ešte že by čosi dali .. ale celkovo to bolo super, zaskákali sme si, zaspievali a ešte teraz som z toho taká šťastná že týždeň spať nebudem rozhodne by som lutovala keby som tam nešla
@wewo sry ale dvaja ludia už mali dnes strašný problém s tým; to aby som nabudúce najprv spravila anketu po okolí, než niečo budem chcieť počúvať, či vôbec možem -.-
mne z toho utkvelo hlavne to ako furt ten spevák niečo kecal a nikto mu nerozumel pýtal sa akú kapelu máme najradšej ( to som niekde na nete čítala ) a čakali, že ludia budu skandovat ich nazov a hovno z toho ako co zaskakala som si ... dokonca som poznala 2 pesnicky!! a tak fajn dalo sa
hrali aj new aj stare, ale mne to cele pripadalo ako keby prisli " aa slovensko, skurvena mala krajinka, jebeme na to , odohrame par songov a pojdeme dopice " ... ten koniec fest posrali ... take rozlucenie ze "bye" a konec, nech si strcia dpce ..,songy boli good ale ten pristup 0 bodov.
podľa mňa boli totálne skvelí mega úžasní pre mňa určite veľký zážitok... to jeho rozlúčenie bolo dosť na hovno,ale tak zase celý čas komunikoval s publikom ...tak na konci mu asi došli slová a zmohol sa len na bye
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a dalsi kamarat vravel, ze stali za hovno
Ale už to, že sa chválili, že zahrajú akýkoľvek metalový riff trochu svedčilo o tom, že to nie je kapela, ktorá by bola niečím význačná a extrémne zaujímavá, tak si pomohli niečím iným ...
Podľa mňa hrali dobre, ale jednoducho to nie je žiaden unikát, akým by hlavný headliner mal byť ...
Hlavne na začiatku bolo dosť nových. Čo podľa mňa nebol až tak dobrý ťah, lebo to bolo vidieť aj na tých ľu´dochm že čakajú na tú "pecku".. po 30 minutách ešte stále hrali viac-menej novšie pesničky, z All killer no filler asi nebola ešte stále žiadna.. no po tej pol hodine dali Walking disaster, Hell song, Still waiting, Fat Lip, In too deep.. potom už super no a oni sami boli uplne úžasní, bolo vidieť, že si to vážne užívajú, aj keď toho už určite majú dosť.. a nemali tam ani zďaleko toľko ľudí, ako sú zvyknutí.. proste boli straaašne zlatí, Deryck sa V KUSE usmieval a hovoril veci typu I love you people a v každej vete použil nadávku xD no proste som sa rozpustila skoro a uplne potom pri konci ukázal také gesto ako keby nám bozky posielal, a celkovo bol taký.. neviem to opísať ani akurát ten koniec bol odveci, aj keď som nad tým rozmýšľala a uvedomila som si, že to bolo možno aj lepšie.. nerobia proste orácie s vracaním atď., počas koncertu XY krát povedal, jak nás miluje a aký je šťastný, že tu sme atď... tak na konci len jednoducé "bye" a zmávanie xD
no proste celkovo podľa mňa super, aj keď mohlo byť lepšie, táto nová kapela podla mňa jednoducho neni ono.. a aj preto hrajú väčšinu novších si myslím, lebo mne by bolo napr,. tiež divné spievať pesničky, ktoré pôvodne spieval niekto iný..
ale inak ľutuj, máš čo na youtube sú videá už
Minimálne tri, pamätám si spomenutie Black Sabbath, Van Halen a Metallicy
Ty si nevedela, kto bol prvý na mesiaci?
jaj a o mesiac budem mať 18
Ale je to subjektívne, kto ležal niekde pol kilometra od pódia po opici tak samozrejme iné ako pičovať ani nemože