Bolaa soooom ale nie tak celkom kvoli hudne ako kvoli priateľom... Uprimne, z lineupu som poznala len polemic, na tych som bola, poskakala.. a ostatne len tak okrajovo.
ale bolo to super, som toho nazoru ze s dobrymi priatelmi je super vsade, a bolo teplucko, kupanie bolo super, takze fajn....
len ten pol hodinovy rad na sprchy nebol az tak super
Ja som dokopy spala asi hodinu..fakt mrte dobre bolo poctivo som si odskákala asi 6hodín s prestávkami na pivko..dokonca aj sbskári boli milší jak minulý rok s jedným sme si dokonca potykali a musím si zakopať ale nikomu z nás nič zo stanu nezmizlo takže ppč jediné mínus bolo takmer 10€ za 2monstre...hudba dokonalá a počasie konečne tiež takže sa teším na winter edicion a budúce leto JAH BLESS
@poke ja som folkloristka. Viem co su to festivali vselijakeho druhu, ale uprising je moja srdcovka. Je to Bratislava, zlate piesky ktore poznam, apomienky na minule rocniky, vsetko.
@poke neviem ako sa orientujes v tejto hudbe ale boli tam legendy ako max romeo a podobne, pre mna bola cest vidiet anthony b a ten robil taku sou ze som nechapala, a xy dalsich no ak ti to nic nehovori , jasne ze nechapes co na tom bolo take dobre
@tasha5 pravda, mne nastastie nic, ale jednym znamym batohy ukradli zo stanu a pocula som o vela dalsich ludoch, skoda to je minus uprisingu, ze ten kemp je nestrazeny a dostane sa tam hocikto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale bolo to super, som toho nazoru ze s dobrymi priatelmi je super vsade, a bolo teplucko, kupanie bolo super, takze fajn....
len ten pol hodinovy rad na sprchy nebol az tak super
@poke je to tak, viac euforickych pocitov som v sebe uz dlho nemala
Od Medial Banana, Maxa Romea a tých dvoch chlapcov cez Moju Vec a Prago až po Anthonyho B a Irie Révoltés. Ale Rocky Leon bol top!!
Bola som tam prvýkrát, ale určite nie posledný. Spala som dokopy asi 8 hodín a stále je to viac než @baggy
V Preaove som este nikdy nebola
@tasha5 pravda, mne nastastie nic, ale jednym znamym batohy ukradli zo stanu a pocula som o vela dalsich ludoch, skoda to je minus uprisingu, ze ten kemp je nestrazeny a dostane sa tam hocikto
@tancu okolo nej som prechadzala hehe
a bolo úplne super
Dokopy som spala asi 4-5 hodín a vrátila som sa včera večer. Stálo to za to !