Bol som svedkom neskutoičných , neuveriteľných a nevídaných vecí... či už vidieť určitých ľudí zmaturovať alebo pár vecí na slovenskej politickej scéne, všetko to boli nevysvetliteľné fenomény.
videl som naživo ako spadlo slepačie surové vajce na betonový chodník zo šiesteho poschodia a neprasklo, ale neviem či to je napdrirodzené alebo to bola len taká skurvená náhoda že dopadlo na ten bod kde vajco vydrží silný tlak a nepraskne
áno, bol. dá sa povedať že priam dlhodobo, asi pol roka. a v podstate som bol tým človekom ktorý podotkol že to nadprirodzené je, a vysvetlil tomu kto to robil ako to funguje
Hej, videla.. Aj s mojou sestrou a sesternicou smr sa jeden vecer ... Teda to uz bola noc, zobudili v ten isty cas, bola burkaba prave, ked bol najvacsi blesk sme zbadali na balkone ciernu postavu (vyzeralo to na muza).. a ten balkon bol na druhom poschodi... Dalsi krat, co som sa tam pozrela, uz tam nic nebolo..
Hej hej... Rano som o tom zacala hovorit... A tie dve na mna pozeraju s vyplestenymi ocami: "Aj ja som to videla!" ....a to som si myslela ze som mala halusky -.-"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak to sa potom pridávam, najsmutnejšie je, že to bolo v divadle, a z predku mal slona...
@mikki3012 ze si to videla aj ty?
hej, ale nielen tato jedna vec sa mi stala..