@toms toto som si okukol tiež len zdiaľky, keď som bol u kamoša, on to vlastne tuším má aj ako výhľad z okna toho intráku, alebo skôr takú žltú vilu? vlastne už ani neviem, ale každopádne asi jediní obyvatelia tej vily sú teraz asi nejaké srny, diviaky a zajace lebo v tom okolí je ich dosť čo som si všimol
mne sa zda ze je to squat nie squot a ja prave asi squatujem kedze najom som nezaplatil ani nepametam ale inak by to malo byt asi nelegalne, v uk urcite...
No je to vlastne jedno ako sa to pise, ked kazdy vie o com sa bavime ja som len proste chcela vediet, ci tam niekto bol alebo ze ako to tam vyzera a tak a myslim niekde dalej v zahranici napr. to uk alebo holandsko celkom ma to zaujima.
no tak v mojom squate to vyzera dost na picu v inych mozno az tak hrozne nie ale inak squat moze byt normalny dom ktoreho vsetci majitelia su mrtvi tak ho niekto squatuje alebo tak nejak to platilo ked to bolo legalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
iba sa kuknut, kedze som to mal/mam pod oknami v prahe. teraz to strazia policajti (google -> Vila Milada)