Asi sa veľa ľudí nenájde, ale ak hej.. Máte nejaké tipy, kam ísť, čo robiť, čo vidieť atď.? O dva týždne s kamarátkou letíme a vlastne vôbec netušíme, čo tam máme robiť, ideme tam lebo chceme cestovať, vidieť niečo nové, boli lacné letenky a sme super
a k budapesti sa viem len vyjadrit. akoze v prvom rade nech nejebu bubny, lebo moc toho neuvidis, ale tak muzejka tam su slusne, chod sa okupat do tych termalnych kupalisk, akvarium tam je, barco, pokukaj totok
Aaa, to tropicarium v pešti, je to fajn ale čo ja viem.... Pokiaľ to nie je strašne drahé tak tam choď ale ak máš za to vyhodiť 20 e tak sa to neoplatí
@dievcatko13 hej, to tropicarium!! ďakujem najviac, vobec by som si nespomenula na to že to tam je, a teraz pozerám že študentský lístok 6 € len lebo financie mám obmedzené zase, ale toto je úžasné! vďaka určite tam pojdem
@sveter 6 € to stojí len práve som pozerala, čo je úžasné
nechce ísť niekto so mnou inak? 15.11. v skorých ranných hodinách, lebo moja parťáčka @silence má v ten deň zápočet a tak za mnou príde do Budapešti až večer a pojdeme spinkať lebo ráno letíme do SWE tak budem sama budapešťovať kludne na stopa by som šla
ja som mala kupene letenky do Goteborgu na tento vikedn čo bol, ale nešli sme nakoniec, lebo sme hladali ubytko, ktore by nas vyšlo fest draho :/ a kedže sme za nizkonakladove vylety, sme to zrušili, a radšej oželiem 4 eura za letenky ked som hladala veci o Goteborgu, tak bolo tam par pekných veci, myslim, že sa da kupiť aj karta, kde mas MHD a všetky vstupy do všetkých pamiatok potom zaplatene.. na každom kroku su tušim ale bicykle, tak si možeš požičať.. tam je dobre, že jedna MHD linka je tušim lod, ciže sa da odviezť rovno aj lodou, kukni na stránke mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a k budapesti sa viem len vyjadrit. akoze v prvom rade nech nejebu bubny, lebo moc toho neuvidis, ale tak muzejka tam su slusne, chod sa okupat do tych termalnych kupalisk, akvarium tam je, barco, pokukaj totok
» visitbudapest.travel/...
A v Budapešti sa podľa mňa oplatí to Tropicarium
A inak je budapešť fest krásne mesto
@dievcatko13 hej, to tropicarium!! ďakujem najviac, vobec by som si nespomenula na to že to tam je, a teraz pozerám že študentský lístok 6 € len lebo financie mám obmedzené zase, ale toto je úžasné! vďaka určite tam pojdem
nechce ísť niekto so mnou inak? 15.11. v skorých ranných hodinách, lebo moja parťáčka @silence má v ten deň zápočet a tak za mnou príde do Budapešti až večer a pojdeme spinkať lebo ráno letíme do SWE tak budem sama budapešťovať kludne na stopa by som šla