tak som bola na tom zle, že som ešte v tej neskonalej najväčšej opilosti poslala svoju kamošku dopi.. a rozišli sme sa navždy, happy new year and more more alcohol!
mala som dva stamprliky fernetu citrus a pohar sampanskeho -ale to bolo take sladucke, ruzove , hroznove..mnam ....ale necitila som sa opito, ani chytena,
ja si len pamätám, ako sa ma rano pytala mama prečo je na chodbe zrolovany celý koberec.. načo som jej so smiechom odpovedal, že ja som to určite neurobil..
ja som použila takú fintu: pred tým, ako som išla do mesta som sa poriadne najedla a potom ma už zachránil môj pud sebazáchovy.keď som držala v ruke flašku, premietali sa mi v hlave zábery, ako kľačím pri záchode celú noc..
bola som v spolocnosti,kde sa moc nepilo hm nemohla som stravit silvester s mojou flaskou ani som jej nepopriala vsetko naj do roku 2009 hehe fernet moj vsetko naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
len omamena priatelovym sarmom....