Ja sa nesťažujem. More bolo síce chladné,ale zato celkom plytké a dalo sa tam potápať a aj nájsť niečo.A pláž na našej strane bola fajn,zatiaľ čo 4* hotel neďaleko mal otrasnú šutrovú(rozumej kamenistú) pláž. Niet nad škodoradosť
Ale: mám fóbiu z veľkých vodných plôch, z hĺbky v nich a nenávidím teplo. Navyše som prvé po príchode 3 dni strávila v horúčkach 41,5, takže nemám na dovolenku pri mori najlepšie spomienky
keď tak rozmýšľam, napriek tomu, že som na Turecko vždy neskutočne nadávala, najlepšie dovolenky (more, pláže, ubytovanie,...) boli asi práve keď sme boli v tom Turecku....
tento rok som bola s rodinou v turecku a bola to úžas dovolenka a ešte som bola v baletnom tábore v taliansku 3hod denne bol tréning povinný a 2hod nepovinný a ostatné kúpanie a výlety po gargane (časť talianska kde sme boli) a to bolo tiež veĺmi fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak 2 razy
Ale: mám fóbiu z veľkých vodných plôch, z hĺbky v nich a nenávidím teplo. Navyše som prvé po príchode 3 dni strávila v horúčkach 41,5, takže nemám na dovolenku pri mori najlepšie spomienky
ale ja sa inak pri mori dosť nudím.