Bolo to na základnej.
Spolužiak mi často robil zle.
Ale nič extrémne, skôr niečo take ako čarbanie po zošitoch, či vysmievanie.
Potom som sa dozvedela, že som sa mu páčila.
Divne prejavy náklonnosti.
Asi som sa parkrat priplietla do hromadnej sikany... v skolke prírode ma hlavna sikanatorka platila dzusikmi, tak som bola jej podrztaska a dievca, ktoreho som sa normalne zastavala, ked kreslila modre medvede som asi tiez kusok posikanovala (smiali sme sa z jej masky na karneval )
No a mne robili zle asi len dvaja chalani, ale omrzelo ich to veľmi rychlo tak to neratam. Plus som to pozalovala a bolo hotovo. No hard feelings.
Hej a este kamoske bitkarke som radila koho ako zbiť ked prave nebila mna...
Na základnej asi tak tri dni, potom som pozbieral svoje balls a chlapci mali peklo do konca základky. Ked sa na to spätne dívam na to koľko som mal rokov som sa zachoval ako solídny satan. Asi preto napriek tomu že som sa nikdy do šikany nezapojil som tých ludi nejak nelutoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
cim nechcem povedat, ze som sa nebila, ale ja som ich nesikanovala, len bila teda
Spolužiak mi často robil zle.
Ale nič extrémne, skôr niečo take ako čarbanie po zošitoch, či vysmievanie.
Potom som sa dozvedela, že som sa mu páčila.
Divne prejavy náklonnosti.
No a mne robili zle asi len dvaja chalani, ale omrzelo ich to veľmi rychlo tak to neratam. Plus som to pozalovala a bolo hotovo. No hard feelings.
Hej a este kamoske bitkarke som radila koho ako zbiť ked prave nebila mna...