bola som v Trnave kde mali predstavenie Bratislava burlesque slecny a mam za sebou 2 open choreo class a jeden kurz, ktory bol ale skor o tancovani ako o odhalovani sa.
ja som bola, ale nie cielene (bola to súčasť väčšieho predstavenia) a najlepšie na tom bolo ako sa to začalo a týpek s asi 9 ročným synom sediaci o pár stoličiek ďalej sa spýtal kamarátov "tak neviem, mám svojmu synovi zakryť oči?" to ma pobavilo hneď z úvodu
Par x na Prague burlesque (sonny vargas je naj), raz alebo dva x na bratislavskej (ked zacinali, nebolo to dobre, teraz to moze byt lepsie, ale aj tak su mi niecim nesympaticke - hlavne ta bachrata je na facku) a raz na Dite
@jantebont@8 ano, pacilo sa mi velmi, vystupovali 4, 2 cisla boli ladene tak ze skor sexi, 1 bolo take vtipne a body positivity a dalsie bolo spojene aj so spevom Vsetky mali po dve vystupenia a na konci jedno spolocne. Ak chces, mozem ti to spravy poposielat mena tych bab na IG, maju v stories ulozene aj ich vystupenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov