@fartgas nepočúvaj ho... vobec to nebolí.... ja osm sa na tom ešte aj dobre pobavila, lebo kožná vyzerá jak nejaká babka korenárka a s tou dymiacou paličkou...
áno, na nohe zospodu...prvé sedenia úplne v pohode, neskôr už to bolo cítiť, ale dalo sa to prežiť, nenazvala by som to bolesťou, keďže oni ti to priložia vždy len na pár sekúnd. keby som to mala absolvovať znova, tak kľudne idem.
ach áno, a ešte, že ak máš bradavicu, choď radšej čím skorej, aby sa ti nestalo to, čo mne, že to budeš odkladať a za tú dobu sa ti objavia ďalšie dve.
Občas som nič necítila ale keď podržala dlhšie a pritlačila, nevedela som dva dni chodiť. Pozri, ser na vypaľovanie, mne to aj tak nepomohlo, sú na to prípravky z lekárne, jeden, čo vyzerá ako lak na nechty, plus máčanie miesta v slanej vode a máš to z krku.
hej, 4 som mal na nohách, asi suvenír zo školského bazéna
ale nepamätám sa, že by to bolelo.. akurát pri ceste domov to začalo riadne bolieť a keď som došiel domov, mal som na nohe taký obrovský čierny kopec, ktorý som musel prepichnúť, aby mi odtiaľ vytiekol hnis
Nie je to nič príjemné a je to tak studené, že ťa to až páli Presne vystihuje moje pocity... ale tak bol som menší, myslím že vo vyššom veku s tým už nie je problém..
@fartgas mne to robil potom asi nejaky Mengele lebo si pamatam ze to bolelo,ako tu uz bolo spomenute existuje taka vec co vyzera ako lak na nechty vola sa Verrumal ked si to budes pravidelne natierat tak ti to asi po mesiaci same odpadne
niekoľkokrát, ked som mala kurie oká... chytila som ich na školskom výlete v zle vydezinfikovanej sprche... To vypalovanie je v pohode, nebolí to, trošku to štípe a to všetk
@hetfield Dobré ráno stará mama vieš taká bodka dusíka je cítiť na tele ako ľad. Chcel by som ťa náramne vidieť ako by si reagoval keby ti doktorka mala pichnúť injekciu. xD
podľa mňa to fakt závisí od toho, kto to robí. Keď som na to chodila ako malá (dosť často, lebo školský bazén..), bolelo to jak sviňa a pravidelne som tam chodila plakať..
keď som bola staršia a objavil sa mi taký otlak, už vopred som tam nechcela ísť.. nakoniec som sa prekonala a išla som, už tam bola iná doktorka a celé to bolo len také mierne štipnutie.
@fartgas ako malý som mal na ruke možná 10 bradavíc, starka mi ich natierala pupavou teda tým bielým čo z nej vyteká, keď ju odtrhneš, bradavice sa same stratili, vyskúšaj..........filip
viem ze to nebolelo az tak priserne ako som cakala mala som dakych mozno 10 rokov a zvladla som to v pohode len sa mi potom moc nedalo chodit /mala som to na chodidle/ ale preslo to. neni to nic hrozne
@zajko30 heh no diki za radu ale do jary sa mi čakať nechce kedže teraz už len ťažko bude pupava hmm ale pokial si to do jary nedám vypáliť a ani mi to nezmizne tak vyskúšam
ja keď som bola malá, tak som mala pár kurích ôk/očí/okí na chodidle dolu, na šlape, a vydržala som to. som normálne potom mohla chodiť aj všetko, pamätám si len, že to štípalo tak nepríjemne..
Bola som,dalo sa to prežiť,akurát potom bolo ťažšie chodiť...Ale si pamätám keď som bola malá,že si si jednu bradavicu vybrala s manikúrovými nožničkami a to bolelo ešte viac ako vypaľovanie...ale tak malé deti
bolo to super, studené ... neviem či ma to bolelo, lebo všetko čo mam bolí vnímam ako trest za niečo čo som urobila, a takto sa mi moja bolesť buť u zubárky alebo u doktorky (vypalovania duskíkom) zdá menšia až takmer neciteľná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
myslím, že to v pohode prežiješ a sú ovela horsie veci
@blizzard aj ja to mám na nohe, a dosť blbo sa mi stým chodí. Preto to chcem preč.
@godzila neskúšala, mamka mi hneď povedala že mám ísť na ten dusík. Ide o to že bradavica, to našťastie nie je.
ale nepamätám sa, že by to bolelo.. akurát pri ceste domov to začalo riadne bolieť a keď som došiel domov, mal som na nohe taký obrovský čierny kopec, ktorý som musel prepichnúť, aby mi odtiaľ vytiekol hnis
najprv to len neprijemne chladi a potom doslova pali.
podľa mňa to fakt závisí od toho, kto to robí. Keď som na to chodila ako malá (dosť často, lebo školský bazén..), bolelo to jak sviňa a pravidelne som tam chodila plakať..
keď som bola staršia a objavil sa mi taký otlak, už vopred som tam nechcela ísť.. nakoniec som sa prekonala a išla som, už tam bola iná doktorka a celé to bolo len také mierne štipnutie.