Áno bol. Hlavne v štvrtom ročníku na strednej. To som vlastne poza školu ani nebol, lebo som mal individuálny študijný plán. A iné ročníky som len utiekol z nejakej hodiny. Ale neriešilo sa to
tak, na gympli ani nie, teda, to som sa skôr uliala len z nejakej hodiny a myslím že len raz som zostala celý deň doma, ale potom som nakoniec mala razítko od takej rehabilitačnej sestričky, kde som išla až poobede na rehabilitáciu
no a na vysokej nejdem do školy, keď sa mi fakt že silno nechce
Tak si spomínam ako som bola prvý krát za školou v 8. ročníku so spolužiačkami. Snažili sme sa vyhnúť písomke z nemčiny a chémie. Išli sme doktorke a videli sme našu chemikárku ako išla so svojou dcérou. Rozbehli sme sa a utekali do prvého baráku, od vrchu po spodok sme postláčali zvončeky (ona pred nami ešte zastavila a prihovárala sa dcére v kočíku) niekto nám otvoril a rýchlo sme utiekli dnu . Nakoniec sme sa i tak nevyhli písomkám pretože nemčina nebola a chemikárka chýbala.. ale inak sa mi nič také zvlásňštne nestalo za školou alebo nejaké následky som nemala .. bolo to vtipné ked si teraz na to tak spomeniem
Triedna nikdy nekontroluje ospravedlnenky, takže keby som chcela mohla by som do školy chodiť len raz za týždeň (niektorí spolužiaci to uplatňujú). Samozrejme, že som sa aj ja sem-tam uliala ale len v krajných a výnimočných prípadoch..
málokrát som bola. ale viem že raz sme aj s @dodol zdrhli priamo od divadla kde sme šli na výchovný koncert.(2x ale ale prvý krat nas nechytili) jedna učitelka nas prichytila na autobusovej zastavke, lebo musela niekam odisť. poslala nas naspäť ale my sme sa nevratili, šli sme na druhu zastavku. potom z toho triedna urobila haló ale nakoniec to ututlala a len nám pohrozila.
* ale na svoje ospravedlnenie, bolo to v poslednom ročníku (pár v predposlednom), a boli to nudné predmety, pre ktoré bolo prínosom, že sme sam neboli a čas to bol vždy strávený veľmi kreatívne, produktívne alebo minimálne vtipne
Na strednej sa môj deň končieval vždy 5tou hodinou Na vysvedčení mi síce pribudlo vždy vyše 40 neospravedlnených hodín, ale aspoň som si školu užil. Som spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Bolo to o chlp
Ale boli to najkrajšie doobedia
@trubkos
no a na vysokej nejdem do školy, keď sa mi fakt že silno nechce
ľudia už sa to naučte
alebo som zostala doma, kvôli účelovému
ráta sa to ?
ale mam aj nejake neospravedlnené z posledných hodín čo tam väčšinou nie som ale to sa vstrebe