pricina je aj bola skola...ale splham sa z toho dna... ucenim v kuse....a celkom som si na to zvykol a ucenie beriem za samozrejmost ako ist von s kamaratmi
no keď ma nechala moja prvá frajerka v deň jej 16 narodenín a ešte mi prišlo že ma neberú na vysokú kam som chcel ísť, dostal som riadnu depku...ale to je už dva roky dozadu...
presne pred rokom a potom dávno pred piatimi rokmi, všetko súvis so zdravím a ešte jednu, ale že: nechcem povedať dostaneš sa z toho len tak, že sa zmieriš a budeš sa starať o riešenie, nie o svoj stav, aj keď je to ťažké
situácie už boli rôzne.. aj ako si spomínal škola, už som chcel odísť ale všetko sa dá vyriešiť len treba chcieť ale nedovolim si povedať žeby som bol totalne na dne niekedy
čo to bolo? odišiel niekto koho som ľúbila. ako sa z toho dostávam? stále ťažko.. dá sa z toho asi iba rokmi vyspať..lebo slzy žiadnemu človeku život nevrátia a naozaj jediny čas kedy je reálne na všetko zabudnúť je spánok. ale aj to je život...
je to hmmm,asi tak približne 4 roky dozadu a trvalo to dlho.Miešali sa depresie s nábehmi na anorexiu a pocity zúfalstva a psychického vyčerpania.Prehĺbilo sa to asi o dva roky keď ma chalan nechal dva týždne pred spoločnou stužkovou...
Dostala som sa z toho postupne,časom a silou,ktorú som našla niekde v sebe,ani neviem kde skrytú.Bola som na to sama a som hrdá,že som to zvládla.
Pomohol mi aj môj terajší chalan a uvedomenie si,že sú podstatnejšie veci ako tie,ktoré ma ničili.
Toto sú vždy zložité veci
veľakrát...a vždy som sa z toho dostala nejakým spôsobom, ani neviem ako... a takých období bude ešte veľa.... taký je život... bez tých negatívnych vecí by sme si ani neuvedomovali tie veci pozitívne a krásne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Btw čo je to depka?
Ja som šťastný človek a nevytočí ma len tak hocikto a hocičo.
A ako sa hovorí:
"Konečne som na dne. Aspom sa mám od čoho odraziť" Tak hlavy hore
Dostala som sa z toho postupne,časom a silou,ktorú som našla niekde v sebe,ani neviem kde skrytú.Bola som na to sama a som hrdá,že som to zvládla.
Pomohol mi aj môj terajší chalan a uvedomenie si,že sú podstatnejšie veci ako tie,ktoré ma ničili.
Toto sú vždy zložité veci