celá trieda sme chodili minulý rok k psychológovi, riaditel nás tam poslal... podla neho sme boli najhorišia trieda v histórii školy, najhorišia akú kedy videl apod.
ja som bola u školskej ..ked som nevedela na akú školu mám ísť.. tá mi povedala že gympeľ nie je nič pre mňa..ptm som išla za normálnou psychologičkou, vysolila som za jedno sedenie 1000sk a tá mi povedala že vpohode môžem ísť na gympeľ..a teraz som na najlepšom gympli v kraji a celkom sa mi darí
pred pár mesiacmi u psychologičky kvôli výberu vysokej školy .. som tam robila aj IQ test a aj strom som jej mala nakresliť a také veci o mne pozisťovala, čo som ani ja sama o sebe nevedela
bola.. som.. ale rýchlo ma to prešlo šla som tam dobrovoľne chcela som aby mi pomohla s menším problémom.. žiaľ hovorila mi také veci ktoré som nechcela počuť, druhýkrát som tam už neprišla.. p.s- dala mi aj domácu úlohu (opis mojich každodenných činností a kedy som sa naposledy cítila šťastne)
som bol len v pedagogicko psych. poradni ohladne disgrafie a nezistili mi nic len ze vnimam dobre geometriu a 3d objekty a ze by som sa mal venovat dizajnu a potom ze mam dobru dlhodobu aj kratkodobu pamat na cisla ale nie na vety a suvetia
inak povedane som v pohode len myslim moc ciselne a matematicky (aspon vtedy to tak bolo) ale psychologicka bola v pohode mila a pekna som tam len sedel a kecal snou dnu som najprv nechcel ist ale potom to bolo v pohode a tie 2h ubehli ako voda
u psychológa relatívne často lebo mám disortografiu a disgrafiu. Je to úplne normálne...asi ako ísť k doktorke ale príjemnejšie. Urobí testy pokecáte vyplníš nejaké dotazníky a ideš domov.
@method nechcem ťa sklamať ale šroba už dávno nie je najlepšia škola... tvrdia to naši profesori a sama to viem usúdiť už len z toho ked sa s kamarátom zo šroby rozprávam o tom ako sa tam učia...napr ich písomka z bioly "ktoré zviera je vták: vydra, perlorodka, bocian alebo komár"
poslal ma tam raz gastroenterolog, lebo ze som moc chuda a ze ci nemam anorexiu, stresy alebo co... (dal mi vtedy aj take velmi vtipne lieky, po ktorych som tuzila skocit po kazdom jedle, co som videla aj na obrazku)
inak prijemna pani... urobila som par testov, pokecala s nou a hlavne to bolo par krat cez skolu, takze pohoda
Iak bol som už aj u psichiatra ked som bol malí... lebo som bol v skolke problemoví a to povediac dosť ....ale to nebolo mojou vinou len ym to nikdo necel veriť !!! Ja som im hovoril že v tom kanáli naozaj žije žralok ... ALe ne proste som sa stale vadil z niekym a skoncilo to biktou pretoze ma nemali radi... lebo seci spali na obed len aj som bol hore a hral som sa s autickami a oni mali toho plne zubi že to ich teritorium no konov kokot.... a este aj skrz to som tma bol čo som nemohol spávať v skolke ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
inak povedane som v pohode len myslim moc ciselne a matematicky (aspon vtedy to tak bolo) ale psychologicka bola v pohode mila a pekna som tam len sedel a kecal snou dnu som najprv nechcel ist ale potom to bolo v pohode a tie 2h ubehli ako voda
inak prijemna pani... urobila som par testov, pokecala s nou a hlavne to bolo par krat cez skolu, takze pohoda
Iak bol som už aj u psichiatra ked som bol malí... lebo som bol v skolke problemoví a to povediac dosť ....ale to nebolo mojou vinou len ym to nikdo necel veriť !!! Ja som im hovoril že v tom kanáli naozaj žije žralok ... ALe ne proste som sa stale vadil z niekym a skoncilo to biktou pretoze ma nemali radi... lebo seci spali na obed len aj som bol hore a hral som sa s autickami a oni mali toho plne zubi že to ich teritorium no konov kokot.... a este aj skrz to som tma bol čo som nemohol spávať v skolke ...