Bola, ale nehrala som sa. Robila mi tam kamarátka, tak som jej občas trošku pomohla s upratovaním, ale skôr som sa na ňu pozerala. Téma bola Bathory, ale už je zrušená. Raz na nejakú chcem ísť.
Asylum bolo super, aj keď boli úlohy možno trochu prvoplánové (samé visiace zámky bolo treba odomykať pomocou číselných kombinácií, ku ktorým sa bolo treba dopracovať), no atmoška sanatória sa mi páčila, aj som sa zľakla párkrát.
Questum - Tajomstvo Nikola Teslu bolo zas technicky asi zatiaľ najprepracovanejšie čo sa týka rekvizít, nič strašidelné. Skôr o fyzike - našťastie som bola s ľuďmi, čo vedia zapájať elektrické obvody.
Trapped - Bunker bol tiež fajn, ale to sme jediné nedokončili, no inak to bolo zvládnuteľné. Tiež hlavne nejaké zámky a podobne.
Divný dom ma nenadchol, niektoré úlohy boli dosť nelogické, no na konci prišla fakt šupa a to bolo asi najviac strašidelné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Questum - Tajomstvo Nikola Teslu bolo zas technicky asi zatiaľ najprepracovanejšie čo sa týka rekvizít, nič strašidelné. Skôr o fyzike - našťastie som bola s ľuďmi, čo vedia zapájať elektrické obvody.
Trapped - Bunker bol tiež fajn, ale to sme jediné nedokončili, no inak to bolo zvládnuteľné. Tiež hlavne nejaké zámky a podobne.
Divný dom ma nenadchol, niektoré úlohy boli dosť nelogické, no na konci prišla fakt šupa a to bolo asi najviac strašidelné