väčšinou ľudia vravia,že to je hnusné mesto...ale to pretože je priemyselné..ale inak dá sa tu náisť plno aktivít....napríklad Stodolní ulice atď...v lete sú tu Dni NATO na letisku v Mošnove atď. Ale celkom záleží,v ktorej časti Ostravy človek býva.
Prisťahovalec,býval som pôvodne v Čadci ale tu som sa prisťahoval kvôli škole. Ale už som si tu celkom zvykol...a či sa tu stavia ? V mojom okolí pár rodinných domov,v škole stavajú budovu pre superpočítač,inak neviem o ničom takom extra...ale stavia sa tu pomerne dosť.
Kultúry tu je toľko,ako v každom väčšiom meste...čo sa týka Havířova,tak mám pocit,že tam je jedna ulica,na tej ulici plno domov,ktoré vyzerajú rovnako a 4 prúdová cesta a nič iné Čo sa týka tých zvyšných meist tak mi to príde,že Frýdek-Mýstek je hnusné mesto so zlým vzduchom,Orlovú nepoznám a Karviná sa mi tiež moc nepáči.
Ostrava je uplne pecková!! mali sme taku nočnú tour de Ostrava asi dva roky dozadu, vyslúžili sme si za to v škole pokarhanie riaditeľom, ale stalo to za to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Je tam pre čo ísť?
alebo
ostrávo, ostrávo, kde jsem oči nechal, když jsem k tobe spechal, ostrávó, ostráavó, černá hvezda nad hlavou!
áno, bola som v ostrave, celkom dosť škaredé mesto, také... ponuré... ale námestičko v centre je celkom ok
a mesto je to celkom fajn, ale je tam trošku černejšie
Alebo pre dolné Vitkovice.
A veľa sa teraz stavia v Ostrave?
Prisťahovalec,býval som pôvodne v Čadci ale tu som sa prisťahoval kvôli škole. Ale už som si tu celkom zvykol...a či sa tu stavia ? V mojom okolí pár rodinných domov,v škole stavajú budovu pre superpočítač,inak neviem o ničom takom extra...ale stavia sa tu pomerne dosť.
Hej ale Baník stoji za piču
A je podla teba v Ostrave dosť kultúry?
Kultúry tu je toľko,ako v každom väčšiom meste...čo sa týka Havířova,tak mám pocit,že tam je jedna ulica,na tej ulici plno domov,ktoré vyzerajú rovnako a 4 prúdová cesta a nič iné Čo sa týka tých zvyšných meist tak mi to príde,že Frýdek-Mýstek je hnusné mesto so zlým vzduchom,Orlovú nepoznám a Karviná sa mi tiež moc nepáči.
čiže pekná spomienka