nebola som ale keby som aj bola, necitila by som sa vinne
pokial by som sama bola nezadana a nebola by som ta, ktora toho chlapa zvadza, tak by som to nebrala ako moj problem. chlap by tu jeho zensku podviedol za rohom s niekym inym, skor ci neskor by sa prejavilo aky je
ako hovori @hoperporoma , absolutne sa necitim vinne ani za jedneho. to chlap je v tomto pripade mrcha nie ja. a podviedli aj taki chalani co by step ovedali, ze toho nie su schopni. to je podla mna svinstvo
a ani s jednym som nechodila. naco? najprv by som bola ta s ktorou povadzal a potom ta podvadzana
ak by som bolo dievca, ktore sa ocitlo v tejto situacii, urcite by som to nebral tak lahkovazne ako damy nado mnou..resp. by som sa minimalne citil oklamany, mozno trochu ponizeny a znechuteny
nebola, ani som sama nebola neverna, ani som sa nestretla s neverou a aj keby som bola nezadane, tak by som do take role neska, je to proti mojim zasadam
áno, je to vzrušujúca rola, milujem trojuholníky ,alebo aj viacuholníky, inak je to nuda. Som v tomto profesionálka a diskrétna, takže tretia strana o ničom nevedel.
obcas treba podlahnut napriklad moja ex so mnou podviedla 2 svojich chalanov.. s jednym sa rozisla ,to sme sa dali dokopy,vlastne to uz sme spolu chodili len ja som nevedel,ze ma chalana..a potom som dostal darcek k narodkam ..
@hoperpohroma ak by som vopred vedel, ze je niekto zadany, tam by som uz kategoricky neriesil nic a v ziadnom pripade o neho neprejavoval ziadny zaujem
@hoperpohroma ty by si napriklad nemala zo seba zly alebo znechuteny pocit, pripadne by si nesla proti svojim vlastnym zasadam? alebo skor nejakym interiorizovanym hodnotam, moralke, etc?
@trdelniiiq som osoba ktora uz proste nema ziadne zasady. ako som pisala vyssie, z mojho pohladu by som jeho partnerke spravila len sluzbu. ked je raz kkt tak ako kkt aj umrie, len vdaka mne by to mozno zistila o 5 rokov skorej.
nie nikdy...je to jednak proti mojim zásadám a jednak vzťahy nie sú šport a nepotrebujem sa kur*iť a zamotávať so zadanými chlapcami...toto čo tu píšete že aspoň tie baby zistili aký je ten ich chalan sú len vaše ospravedlnenia predpokladám že veľakrát sa to ich priateľka ani nedozvedela a myslí si akého má super chalana
@trdelniiiq znie to pekne, ale nie je to tak mat nejaku zasadu znamena urcit si pravidla a dodrziavat ich.. ja ich akosi nemam, nepotrebujem byt bezzasadova nasilu, proste co pride to pride, nejako bolo nejako bude a nakoniec aj tak vsetci zomrieme.
tie ktoré ste to nikdy nespravili neviete o čo prichádzate. Hlavne naraziť dnes na kurevníka je strašne ťažké, a vôbec takého čo neberie všetko vážne, ale chce si ten život vychutnať
Neuznávam to. A áno bola, teraz to maximálne odsudzujem, ten človek už s ňou nie je, nebolo to ale nič viac ako bozky. Ja som mala v tom čase tiež niekoho, ľúbim ho doteraz.
@hoperpohroma Ved jasné že je , to nevravím. Ale keby som mal babu ktorá má k tomu taký prístup. Tak využijem prípadnú jednonocnú známosť, proste nebolo by mi jej ľúto ,tudíž by ma to asi ani netrápilo.
Podľa mňa to tu vidíte moc čiernobielo. "Robím to, je to cool!" "Robíš to, je to zle!"
Ale tieto veci nie sú také ľahké.
Vzhľadom na dáke dievčenské komentáre, chalani asi nepripúšťajú takú možnosť, žeby sa daná žena mohla do zadaného muža aj zaľúbiť a pokladať sa za lepšiu voľbu - a nevylučuje sa, že tou lepšou voľbou byť môže. To už musí zvážiť chalan.
Potom je to na ňom či chce skúsiť dačo nové od piky. Poprípade využívať alebo zrádzať dôveru svojej priateľky. (Ak sa ale rozhodne, že je tá druhá pre neho lákavejšia, mal by si najskôr všetko vyjasniť so svojou terajšou - ako chlap.)
Na druhej strane ženy by mali zvážiť, že fakt, že idú s chlapom aj keď je zadaný ho informuje o tom, že sa nemusí rozísť na to aby ju dostal. Dostanú všetko ľahšou cestou, vzrušenie pominie a záujem o vašu osobu pravdepodobne s ním.
Samozrejme niekoho to prosto baví - a tým myslím obidve pohlavia. Takže, tam nie je čo riešiť. Takým jedine nenaletieť ak ide vám o niečo iné než o zábavu a vzrúšo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
asi budem zabijat chlapov co len nervuju.. a toto je najvacsia spinavost
ale keď mňa proste bavia zamotané vzťahy a užívam si divné situácie, tak čo.
pokial by som sama bola nezadana a nebola by som ta, ktora toho chlapa zvadza, tak by som to nebrala ako moj problem. chlap by tu jeho zensku podviedol za rohom s niekym inym, skor ci neskor by sa prejavilo aky je
a ani s jednym som nechodila. naco? najprv by som bola ta s ktorou povadzal a potom ta podvadzana
ja by som to neriesila, len by som tej dievcinke spravila sluzbu. s takym chlapom co je vobec schopny podviezt sa neoplati zostat.
hovorim, nevrzne si tam, vrzne si inde
s idiotmi si nezačínam takže niečo takéto mi rozhodne nehrozí.
Ale tieto veci nie sú také ľahké.
Vzhľadom na dáke dievčenské komentáre, chalani asi nepripúšťajú takú možnosť, žeby sa daná žena mohla do zadaného muža aj zaľúbiť a pokladať sa za lepšiu voľbu - a nevylučuje sa, že tou lepšou voľbou byť môže. To už musí zvážiť chalan.
Potom je to na ňom či chce skúsiť dačo nové od piky. Poprípade využívať alebo zrádzať dôveru svojej priateľky. (Ak sa ale rozhodne, že je tá druhá pre neho lákavejšia, mal by si najskôr všetko vyjasniť so svojou terajšou - ako chlap.)
Na druhej strane ženy by mali zvážiť, že fakt, že idú s chlapom aj keď je zadaný ho informuje o tom, že sa nemusí rozísť na to aby ju dostal. Dostanú všetko ľahšou cestou, vzrušenie pominie a záujem o vašu osobu pravdepodobne s ním.
Samozrejme niekoho to prosto baví - a tým myslím obidve pohlavia. Takže, tam nie je čo riešiť. Takým jedine nenaletieť ak ide vám o niečo iné než o zábavu a vzrúšo.